Hvad er procentdelen af ​​smuglede passagerer i Europas eneste svingløse metro?

Antallet af ulovlige passagerer i Europas enkeltstifte-metro: Hvad er din sats: To procent af de billetløse passagerer i metrostationen i den finske hovedstad Helsinki, som er den eneste metro i Europa, er angivet.


Resultaterne af den forskning, der udføres af BEST forskningsfirmaet, er procentdelen af ​​dem, der ikke rejser uden omsætning i Helsingfors undergrunds-system, forblevet 2, mens andelen af ​​dem, der ikke rejser uden omgang i Stockholm og Oslo metrostation 3 og 4.4 procent, blev bestemt.

Helsingfors sikkerhedsekspert Jaakko Heiline udtalte, at det blev besluttet, at drejestifterne skulle bygges uden omdrejning i de 70-planlagte år på grund af den tillid, der blev givet til passagererne, og at det drejebaserede system forhindrede passagererne i at pile op foran drejestilen og tilføjede, at det var fordelagtigt med hensyn til omkostning.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer