Ny General Manager for TCDD İsa Apaydın Udpeget (Photo Gallery)

Ny General Manager for TCDD İsa Apaydın Udpeget: Udpeget som fuldmægtig til Generaldirektoratet for TCDD İsa Apaydın Han overtog pligten fra Ömer Yıldız ved overdragelsen ceremoni i hovedkontorbygningen på 14.04.2016.


Ömer Yıldız lavede en kort tale ved overdragelsen. Çalışmak Det var virkelig en ære og en fornøjelse at arbejde med passagererne. Jeg er så glad for at kende jer alle sammen. Måske kunne jeg ikke røre jer en for en, men mit hjerte slår med dig og efter det vil det være med dig. "

stjerner; Han sagde, at hver ende er en ny begyndelse, og at denne ændring af told er en flagskift.

Understreger, at TCDD er en veletableret organisation af 160-år, understregede Yıldız, at institutionen forventes at opnå mange ting i fremtiden som i fortiden. og det er meget, meget vigtigt, at denne institution gør sit job, og jeg tror, ​​at du vil lykkes

stjerner; Han lykønskede TCDD General Manager Apaydın og ønskede ham succes og ønskede ham farvel.

Fungerende generaldirektør for TCDD İsa Apaydın Han udtrykte sin taknemmelighed for at vende tilbage til institutionen efter en kort pause i sin karriere hos TCDD.

Apaydın berørte vores lands store jernbanevirksomheder de seneste år og vores fremtidige mål; Orum Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for alle vores medarbejdere på alle niveauer i de regionale direktorater og generaldirektoratet, fra vores stationspersonale på toppen af ​​bjerget, som gav en skulder til denne succes i jernbanerne, som vi ser som en stor pligt. "

Apaydin; Imiz Vi har meget mere at gøre med din støtte og enhed. Som i fortiden forventer jeg støtte og indsats fra jer i de værker, vi skal lave fra og med i dag. Ek tilføjede han.

Railroaders, Ömer Yildirim bifaldt.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar