Road Safety og Driver Focused Driving Training Project

Trafiksikkerhed og førerorienteret køreuddannelsesprojekt: Generaldirektoratet for Istanbul Electricity Tramway and Tunnel Enterprises (IETT) og World Resources Institute (WRI) krydser i Tyrkiet med samarbejdet om bæredygtige byer Istanbul for at gøre dem mere sikre "Trafiksikkerhed og førerorienteret køreuddannelsesprojekt Inden for rammerne af ”blev chauffører uddannet.


I træningerne i IETT Anadolu Garage i Küçükbakkalköy, mens teoretisk vej- og kørselssikkerhed og stresshåndtering i trafikken blev diskuteret, blev der i praksis givet lektioner om pludselig bremsning, våd hastighedskontrol, sikker drejning og ergonomisk kørselsteknik.

IETT Service Improvement manager Ryan Bektas, Tyrkiet WRI Kontoret for Bæredygtige Byer sagde, at de påtog koordineringen af ​​de gennemførte projekter i samarbejde.

Bektas udtalte, at projektet består af grundfasen af ​​2 og sagde:

”I den første fase blev der gennemført trafiksikkerhedsundersøgelser på de linjer, der blev bestemt af vores trafiksikkerhedseksperter i henhold til ulykkestypen og ulykkestal med et stort antal passagerer. I disse undersøgelser blev spørgsmål som kryds, signaliseringer og placeringer af stop på vores ruter analyseret. Disse analyser rapporteres i henhold til de relevante standarder, og ved at dele dem med de relevante parter vil vi have minimeret de problemer, der er forårsaget af den vej, der faktisk forårsagede ulykkerne. Uddannelsen blev udført i 2 faser. Sikker kørsel, vej- og passagerersikkerhed og træning i trafikstressstyring blev planlagt i undervisningen i klasseværelset, og et team på 180 personer, inklusive 60 chauffører og 240 vejledere, fik uddannelse. Ligeledes udviklede vi med Black Box-applikationen et uddannelsesprojekt, hvor vi kan måle kørepræstationer. Dette vil være en helt driverfokuseret træning. Hovedformålet med vores projekt er at øge servicekvaliteten i offentlig transport samt at sikre, at vores passagerer når deres destination på den sikreste og mest komfortable måde, og at vores chauffører kører en sikker tur. "

WRI Sustainable Cities Projektkoordinator, Tyrkiet Pinar Kose bemærkede også, at sidste års oktober og november İETT projekt udviklet i samarbejde med generaldirektoratet.

Köse sagde, at deres mål er at finde de problemer og løsninger på vej-, køretøjs- og menneskelige faktorer, der forårsager trafikulykker og for at minimere disse ulykker.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar