Yandex.Maps Search i Marmaray

Yandex.Maparalar søger i Marmaray: Opdatering af mobilapplikationsprogrammet, Yandex tilbyder nu adressesøgning i Marmaray, metro og andre øjeblikke, når vi ikke kan oprette forbindelse til internettet.


Yandex.Maps giver en løsning: Du kommer ind i metroen til et møde i Levent eller Maslak, men du kan ikke huske hvilket sted at gå til, du skal nok tøve med at komme ud af den forkerte dør. minutters ekstra gåtur.

Yandex.Maplaralar mobilapplikation behøver ikke internetforbindelse til adresse- eller positionssøgning efter den sidste opdatering. På den måde kan brugerne se deres adresser, telefonnumre og arbejdstimer fra kortapplikationen på deres enheder. Også søgte steder kan tilføjes til listen im Mine steder ".

Kota venlige bykort

Ikke alle får deres smartphone fra 128 GB. Især i 8 og 16 GB-telefoner bliver bykort, der kræver høj kapacitet, tilbrændt til brande og skjorter. Yandex.Maps opdateringen giver en kvotevenlig løsning på dette problem: Efter den nye opdatering er kortets fodaftryk blevet væsentligt reduceret. For eksempel er kortet over Istanbul, som er i størrelsen af ​​1,9 GB, downloadet til 182 MB efter den nye opdatering.

BiTaxis Erfaring på Yandex.Maps

Yandex.Maplar mobile applikation, som har mulighed for at ringe en taxa via BiTaksi for at gå til det ønskede punkt, tilbyder to innovationer på dette område med den nye opdatering. Når brugere kalder taxi via BiTaksi med ansøgningen, kan ansøgningen se, hvor mange minutter taxaen kommer til dem. De opdaterede iOS- og Android-apps viser dig også, hvor meget taxaafgiften vil koste til destinationen. På den måde kan brugerne lære, hvor meget der skal betales for rejsen før taxa.chat

Instagram

Vær den første til at kommentere

Yorumlar