Haydarpaşa- Adapazarı Commuter Expeditions På Parlamentets dagsorden

Haydarpaşa-Adapazarı pendlerekspeditioner Forsamlingsdagsorden: På grund af højhastighedstognedlukning, åbnede derefter for dagsordenen for en slags forstæderlinier, til trods for åbningen af ​​den ønskede service kom på dagsordenen. CHP Kocaeli stedfortræder Haydar Akar, der fremsatte et forslag om at stille spørgsmålstegn ved de linjer, hvor borgeren boede i stor klage, ville, at klagen skulle fjernes.
CHP-parlamentsmedlem og premierminister Haydar Akar Kocaeli forstæderlinje, hvor undersøgelserne på forsamlingen blev bragt på dagsordenen for ministeren for transport og kommunikation Ahmet Arslan'ın anmodning om at besvare forslaget.
FRA 30 TUSENT PASSAGERE EN DAG TIL 19 TUSENT PASSAGERE PER MÅNED
Akar, i opløsningen af ​​2012, på grund af YHT-undersøgelser, skulle Haydarpaşa- Adapazarı-fly, der lukkede den aktuelle status for denne linje fungere som før, sagde han. 2012 år 36 måneders lukningslinje, der tidligere tjente som 22-stop, og 24-rejser om, at borgerne Akar for et år siden begyndte antallet af regionale linjer igen at 4'e og 8'e antallet af flyvninger påvirker også antallet af passagerer, der er sagt. Akar understregede, at flere studerende, arbejdere og embedsmænd bruger denne linje, mens 30 tusinde passagerer bruger denne service om dagen, og nu bruger 19 tusind passagerer denne linje, og desværre er vores borgere ofre for denne situation.
Citizen Tortured
Adapazarı Haydarpaşa-flyvninger vendte tilbage til tortur og sagde Akar: 'Tidligere kunne vores borgere gå direkte til Adarpazarı Adapazarı, men nu fra Arifiye til Adapazar til Pendik med overførsel derfra til Haydar Pasha, sagde han. Akars spørgsmål er, at de angiver, at linjen skal tages i brug som før;
Hvorfor blev antallet af flyvninger og stop på Adapazarı Haydarpaşa-linjen, hvilket er en stor bekvemmelighed, især for vores studerende, embedsmænd og arbejdere, og vores borgere blev ofre?
Er der en stigning i antallet af stoppesteder og flyvninger som før 2012-linjen? Hvornår tages de nødvendige skridt for at ændre antallet af stoppesteder og ture?

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar