Sommertogstjeneste fra Moskva til Sochi

Sommertogstjenester fra Moskva til Sochi begyndte: Charter-togene, der var specielt designet til turister, begyndte at tjene på Moskva-Sochi-Moskva-ruten.
Rusland Railway (RJD) sagde i en erklæring ,, Tour pakker inkluderer charter tog transport, hotel indkvartering og togstation overførsel til og fra stationen. Mad og sightseeing kan også medtages i pakken. Aynı
Turist tog 30 vil give transport fra Moskva til Sochi tirsdag, torsdag, lørdag og søndag til august. Samtidig arrangeres havet charter togene fra Nizhny Novgorod. Byerne Kazan, Kirov, Perm og Samara er også blandt virksomhedens planer.
2014 i Moskva-St. Ord Summer Express "tog serveret på St Petersburg-Moskva ruten.
1 Kommentar

  1. Jeg synes, at Samsun-Ankara-Konya-Antalya-linjen er så vigtig. Fordi i Rusland, at dette system Tyrkiets, med Sochi vil blive etableret i Samsun cruvazi de maritime forbindelser i standard åbner til at gøre integrationen med både turisme gensidigt Samsun-Ankara-Konya-Antalya Rusland. Og Sochi-Moskva-Petersburg Tyrkiet bibringes til turisme. Dette betyder en seriøs udveksling input. Derfor skal Samsun-Ankara og Ankara-Konya-Antalya-ruten færdiggøres hurtigst muligt.

Yorumlar