Sarıkamış Investments vil være regionens turistcenter

Sarıkamış vil være turistcentret i regionen med investeringer: Projektet med regnvand og vejbyggeri, som blev bygget af ministeriet for kultur og turisme på Sarıkamış Cıbıltepe skicenter, blev lanceret.


Sarıkamış borgmester Göksal Toksoy erklærede, at infrastruktur- og overbygningsarbejderne vil blive afsluttet med de projekter, der er implementeret i Cıbıltepe Kaya Center med en kapacitet på 12 tusind senge.

Toksoy, hele arbejdsområdet inden for rammerne af masterplanen udføres hurtigt, sagde han.

Borgmester Göksal Toksy sagde: ”Turistinvestorer skal handle straks, ellers vil det være svært for dem at finde et sted i skisportsområdet. I øjeblikket fortsætter vores infrastruktur- og overbygningsarbejder uden afbrydelse. ”

Toksoy udtrykte, at konstruktionen af ​​vejbyggeriet startede 13 km med 13 km regnvandslinjen i skicenterhotellets region, sagde Toksoy, ”Efter at jordundersøgelsen blev foretaget i regionen begyndte vejruten at blive udgravet. Når de udgravede veje er fyldt med stenmateriale, foretages den nødvendige belægning. Her, efter fyldning, skal 10 kilometer dækkes med asfalt og de øvrige 3 kilometer dækkes med granit terningsten. Med andre ord, efter at dette projekt og andre kloak-, landskabsarkitektur- og forretningscenterprojekter er afsluttet, vil alle infrastruktur- og overbygningsarbejder blive afsluttet i vores skicenter. ”

Toksoy takkede de tidligere ministre og minister Nabi Avcı og det tekniske udvalg, der bidrog til projektet på vegne af befolkningen i Sarıkamış for det projekt, der blev bygget af Ministeriet for Kultur og Turisme for deres støtte og bidrag.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer