2 milliarder dollars i investeringer fra Golfen til Tyrkiet

2 milliarder dollars i investeringer fra Golfen til Tyrkiet: mange kunder i Golfen, med Gökhan Ilgar, DISTRICTESTATES Company of KUWAIT med sådanne giganter som General Manager for at vende tilbage til at investere i Tyrkiet. Golf kapital på 1 milliarder dollars fra det reviderede mål blev øget til at bringe Tyrkiet 2 milliard dollars.
Tyrkiet kupforsøg og virkningen af ​​boligsektoren fortsætter til hurtigt overstige fremskyndelse af investeringerne, vil investor ikke stoppe Tyrkiet Golfen. Gokhan med mange kunder i Golfen Ilgar, General Manager for DISTRICTESTATES Company of KUWAIT vender tilbage med enorme investeringer i Tyrkiet.
Tyrkisk Folk og sende deres ønsker at komme forbi alle de politiske Ilgar, "Juli 15 2016 fordømme kuppet forsøg fandt sted i Tyrkiet med vold og had. DISTRICTESTATES Company of KUWAIT den første TC, herunder Recep Tayyip Erdogan, præsident Recep premierminister Tyrkiet Mr. Binali Yildirim, Tyrkiet Grand National Assembly præsident Mr. Ismail Kahraman og tyrkisk væbnede styrker Commander generalstab general Mr. Hulusi Akar 'til at tilbyde vores ønske om at komme forbi. "Han sagde .
Det regerende parti, især i begyndelsen af ​​missionen i Tyrkiet, AK-partiet, herunder gentager, at fulde alle de udøvende organer og tillid i formandskabet Ilgar, "15 juli kupforsøg i verden i en kort periode som værende unik sprøjtes med støtte fra de modige tyrkiske nation og den tyrkiske nation virkning, og at så har han endnu engang bevist verden, hvor meget han er knyttet til sine rødder ved at sige nej til de slag, der kan ske. Han har givet os besked om, at stabilitet vil fortsætte ved at styrke. "
Investeringen steg til 2 Billion Dollars.
Vi Gökhan Ilgar understreger, at de fortsat deres studier til at guide vores passerer alle vores tro på 14 års stabilitet i Tyrkiet og Tyrkiet med en højere motivation af vores investorer, "før turisme 2017, herunder fast ejendom i særdeleshed vi sigter mod at ende, 1 milliarder i industri- og landbrugssektoren dollar Vi fordoblede investeringer og reviderede vores mål som 2 milliarder dollars. Vi mener at 3. Bridge, 3. Lufthavn, Canal Istanbul, Yildirim Golf Crossing Bridge, Dardanellerne strædet Crossing Bridge, vil projekter som Istanbul Bosphorus krydser med Tyrkiet nå målet 2023. Vi udvikler også forretningsmodeller og tager hensyn til vores gensidige kommercielle interesser; Vi vil blive hædret for at bidrage til dette mål og være en del af det med vores investeringspartnere i Golflandene og vores egne virksomheder. kulRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar