Hvornår vil Blue Train Flights starte

Blue Train Expeditions Hvornår skal man starte: CHP Balıkesir Vicedirektør og Chief Advisor Ahmet Akın efterlader ikke de diskuterede spørgsmål. Som det er kendt, har 1 ikke været lavet siden april 2013 på grund af vejfornyelsesarbejder mellem Karesi Express og Blue Train-flyene mellem Ankara og Balıkesir. I sidste måned førte et parlamentarisk spørgsmål på dagsordenen til Parlamentet dagsordenen for parlamentets parlament Ahmet Akın fornyet spørgsmålet og fornyet. Ahmet Akıns forslag er som følger:
Jeg vil gerne have mit spørgsmål forelagt af ministeren for transport, maritime anliggender og kommunikation Mr. Binali Yıldırım på 11.03.2016 og besvaret af Ahmet Arslan, minister for transport, maritime anliggender og kommunikation. Med venlig hilsen.
1-Karesi Express, der løber mellem Ankara og Balıkesir, og Blue Train-flyvninger blev opsagt i april 1 på grund af renovering af vej. Hvad er grunden til, at disse tog endnu ikke har startet deres rejser, selv om 2013 har passeret gennem årene?
2- Er vejfornyelser gennemført som begrundelse for aflysning af togtjenester?
Hvornår starter Karesi Express og Blue Train-flyvningerne mellem Ankara og Balıkesir? "sohbet

1 Kommentar

  1. kære milet stedfortræder, når vejen åbnes, ikke kun izmir-fishesir-ankara, men også som en Bandirma-Fishesir Ankara, fremsæt et perspektiv på

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer