Canakkale Bridge Tender var efterår

canakkale-kopru-bud-efterår-forblev: Transport-, søfarts- og kommunikationsminister Ahmet Arslan, FETÖ terrororganisation udført af 15 juli-kuppforsøget påvirkede ikke investeringer i transport, sagde han. Imidlertid begyndte udbudsprocessen på Çanakkale-broen at falde.
Ahmet Arslan, minister for transport, søfartsanliggender og kommunikation, var gæst i programmet eler What's Happening på TGRT News. İhlas News Agency og TGRT News Ankara-repræsentant Batuhan Yaşar besvarede spørgsmål fra minister Arslan, 15 juli FETÖ-kuppforsøg og fortalte, hvad der skete i løbet af kupet. Arslan sagde om udbudsprocessen på Çanakkale Bridge: ık Vi startede udbudsprocessen for implementeringsprojekter af den nye 3-etagers tunnel i Istanbul. 10 beslutter ved at åbne finansielle tilbud i august. Vi henvendte os til Rize-Artvin Lufthavns offentlige indkøbsmyndighed, og vi venter på meddelelsesdatoen. I den første halvdel af september giver de sandsynligvis meddelelsesdagen. Udbuddet til Çanakkale-broen afholdes i efteråret.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar