IMM anmoder om evakuering af busstationen Esenler Grand Istanbul

İBB bad om evakuering af Esenler Büyük i Istanbul busterminal: Istanbul Metropolitan Municipality sendte busstationens evakueringsbrev ved at opsige kontrakten med METRO Holding, der opererer Greater Istanbul Bus Terminal i Esenler. Kommunen tilladte forretningen i 15 dage. Galip Öztürk, ærespræsident for Metro Holding, bebudede beslutningen på sociale medier og reagerede.
Istanbul Metropolitan Municipality har opsagt kontrakten med METRO Holding, der driver Greater Istanbul Bus Terminal i Esenler, og sendt busstationsevakueringsbrev. Kommunen annullerede kontrakten med det selskab, der driver virksomheden, med den begrundelse, at "den ikke blev brugt til dets tilsigtede formål" og tilladte 15 dage.
Istanbul Metropolitan Municipality har opsagt kontrakten med METRO Holding, der driver Greater Istanbul Bus Terminal i Esenler, og sendt busstationsevakueringsbrev.
Istanbul 17. 9 gennem notarius publicus i evakueringsbrevet sendt på August 2016 med henvisning til kvittering for parkeringsafgifter.
METRO Holding Grundlægger af ærespræsident Galip Öztürk, der var i udlandet på grund af sin fængselsdom, meddelte kommunens beslutning om evakuering af busstationen på hans sociale medier Twitter-konto.
Galip Öztürk foretaget følgende aktier fra hans personlige konto. ”I 2012 havde FETÖ prøvet …… de var gået til statsrådet, de havde fremsat et forslag i parlamentet. Hvis der var et kupp, ville de tage alle vores virksomheder FETÖCÜ …… nu går de, og de ville bare have busstationen ...! ” brugte udtrykket.
2 tusind busser afgår daglig på Büyük İstanbul Bus Station. Det er så mange personbiler der kommer ind. 100 tusinde mennesker bruger busstationen, 168 kontorer og 330 virksomheder.
Der er endnu ikke modtaget en meddelelse fra IMM om emnet. Evakueringen af ​​busstationen stod på dagsordenen for 4 år siden.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer