4 tilbageholdt TCDD medarbejder i Eskişehir

Eskisehir TCDD medarbejdere 4 mennesker blev tilbageholdt: i Eskisehir, Fetullahçı Terrorist Organisation (feto) under efterforskning for kupforsøg, 3 Republik Tyrkiet statsbaner (TCDD), medarbejdere 4 anholdte.
Ifølge de modtagne oplysninger holdte Provincial Police Department Anti-Smuggling and Organised Crime Branch teams i byens centrum i en samtidig operation Højhastighedstog (YHT) vedligeholdelses- og reparationsingeniør Abdulkadir K. TCDD vedligeholdelsesværksted med ansvar for højingeniøren Hüdai Y. TCDD Training Center lærere Mustafa A og den tidligere Uşak Uddannelsesdirektør Recep D. blev taget i varetægt.
De mistænkte fik at vide, at forhørene fortsætter.
Rıdvan Çakırgöz, forretningsmand Sami Türk, Muhammed Emin Yıldırım, Ali Kılıçarslan, en af ​​de tidligere ledere af Eskişehirspor, som blev tilbageholdt inden for rammerne af operationen, hævdede at være ledere i specielle uddannelsesinstitutioner i Eskişehir, og indsamlede ”himmet” penge på organisationens møder til at organisere og organisere medlemmer. Hasan Akiş, Ali Çiftçi, Mustafa Kaptan, Mehmet Şeçkiner, Mehmet Coşkun og Ali Doğan blev arresteret af retten i går.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar