TCDD-medarbejdere tilbageholdt i FETO-efterforskningen i Eskişehir arresteret

Eskisehir tilbageholdt i Feton-efterforskning TCDD-personale blev arresteret: Feton i Eskisehir / pdy'n'er tilbageholdt under efterforskningen af ​​kuppforsøget Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) og meteorologi 3 arresterede officerer 5 personer i det regionale direktorat.
Ifølge de opnåede oplysninger, i vognvedligeholdelsesværkstedet for TCDD, der blev tilbageholdt i en samtidig operation arrangeret af holdene i provinsens sikkerhedsdirektorat Anti-smugling og organiseret kriminalitet og Anti-Terrorism-afdelingens direktorat i byens centrum, Senior Engineer HY, Lærer MA i Eskişehir TCDD Training Center, Eskişehir TCDD YHT Vedligeholdelses- og reparationsdirektør ingeniør AK og statistik TD fra Generaldirektoratet for meteorologi 3. regionale direktorat og ingeniør SD fra generaldirektoratet for meteorologi blev arresteret af de juridiske myndigheder, de blev fjernet fra. De afslappede holdninger og smil hos personer, der blev udsat for sundhedskontrol efter deres procedurer i de retlige myndigheder, gjorde opmærksom. De 3 personer, der blev arresteret af den domstol, de blev taget fra, blev sendt til fængslet Eskişehir H Type.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer