Third Bridge Annonce

3. bro
bro

Third Bridge 's Annoncefilm Udgivet: 3. hyperlink-annonce blev leveret. 3 er forbi i året 100 blev forberedt med sloganet for at blive talt om året og det nye evangelium blev givet. Her er detaljerne i denne annonce ...

Third Bridge kommerciel. en af ​​Tyrkiets vigtigste projekt er afsluttet. Åbningsdatoen og den nye film vil blive annonceret. Når emnet er nationalt, formidler reklamen, der har slagordet eller Vi arbejder fra 4-armkol, broens egenskaber på et enkelt sprog.

Den højeste bro i verden

Den tredje bro, som er den højeste bro i verden sammenlignet med havoverfladen, er et vidunderligt arbejde, der er udarbejdet af hundreder af ingeniører, mens broen over nulniveauet ikke er til stede i verden. Derudover er der længere broer, der er de største og længste hængebroer i verden, men de understøttes af søjler fra havet men 3. Broen blev den længste og bredeste hængebro i verden uden søjlestøtte med reb, der strækker sig fra landet.

Ringveje og broer åbner

Foruden den tredje bro er 26-motorveje og tunneler, der er forbundet til broen, tilgængelige i august. Åbningsceremoni kl. 16: 00 afholdes med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan og premierminister Binali Yıldırım.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

Område 4 @ 10: 00 - 11: 00
tsar 04

Udbudsmeddelelse: Diesel vil blive købt

Område 4 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar