İsa Apaydın Århundrede gammel jernbanearbejder Mehmet İlterle Sohbet Havde

İsa Apaydın Århundrede gammel jernbanearbejder Mehmet İlterle Sohbet Etti: TCDD General Manager İsa Apaydın, gik for at foretage undersøgelser i haven distriktet Osmaniye Mehmet Ilter mødtes med århundredgamle jernbanearbejder.
Garden-Nurdağ Variant Tunnel i Garden District hvor 1918 født pensioneret jernbanearbejder Mehmet İlter'le støder på Apaydın, en århundredgamle jernbanearbejdere chattede i et stykke tid.
Tyrkiet fortalte længste tunnel
Onkel Mehmet İlter, der i årevis arbejdede på den jernbanelinje, hvor de sværeste geografiforhold eksisterede, fungerede i årevis for jernbanerne, ønskede ikke at tro på, at han var generaladministrator, som ikke så nogen anden end vejvagten, vejsergant og sektionschef under hans ansættelse. Da han troede, var glæden værd at se.
Udført i et muntert og venligt miljø sohbet TCDD General Manager under İsa ApaydınNår det er gennemført, vil det være Tyrkiets længste tunnel, der består af 2 rør, sagde Have-Nurdağ Tunnel i alt 20 200 tusind meter lang og de andre jernbaneprojekter.
Meden Jeg er meget glad for at møde min General Manager uden at dø "
Lytte til General Manager for TCDD, Mehmet İlter, hvis spænding er i top, syntes at genopleve de dage, mens de deler vigtige øjeblikke i et liv på skinnerne.
"Oh! Hvad med disse bjerge, hvilke tog har gennemgået disse bjerge? Sne, vinter, koldt, varmt, hvilke vanskeligheder med at fortælle dig, hvad vi tager bøger, hvilke timer er nok. "Udtryk af det ældgamle fly, der lever i eksplosionen af ​​onkel Mehmet, Apaydın'a forsømte ikke at give råd.
Şimdi Du bærer dette flag nu. Må Allah give dig styrke og styrke. Må min herre ikke lede dig på den rigtige måde. Brædet af jernbanen er halal. Emekli Mehmet İlter, en pensioneret jernbanearbejder, sagde, çok Gud, jeg er i denne alder i denne alder, indtil nu har jeg ikke gået gennem halsen. Jeg chatter med dig. Før Gud dør, er jeg meget glad for, at han har tilladt mig at chatte med min administrerende direktør, som både er kompetent og i stand til at chatte med mig. Må min herre give dig et liv til at redegøre forsohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar