Ansøgninger om Izmirim-kort er blevet forlænget indtil den 30. september

Ansøgninger om Izmirim-kort er blevet forlænget indtil 30. september: Generaldirektoratet for ESHOT meddelte, at perioden for konvertering af gammeldags studenter- og lærerkort, der blev brugt i offentlig transport til "Izmirim-kortet", blev forlænget indtil 30. september 2016 på grund af intens efterspørgsel. Gammel type personaliserede (studerende og lærer) kortholder, der ikke har "Izmirim Card" -funktionen, www.izmirimkart.com.t er De vil være i stand til at foretage deres betalinger med et kort fra samme adresse ved først at indgive en ansøgning om ændring. Brugere vil derimod være i stand til at foretage transaktionen fra enhver filial af Vakıflar Bank ved at deponere et gebyr på 7 TL på ESHOT General Directorate Institution Collection-kontoen "uden at betale pengeoverførselsgebyr eller andre udgifter". Ikke-personlige kort kan udveksles til 6 TL.
Studentkort sendes til skoler
Kort, der tilhører grundskoleelever og gymnasiestuderende, der ansøger om kortudveksling, vil blive leveret til skoler i uddannelsesperioden 2016 / 2017 i bulk og distribution af kort vil blive udført af skoleadministrationer. Der vil ikke være nogen individuel kortlevering af ESHOT. Cesme, Karaburun, Kemalpasa, Menderes, Odemis, Seferihisar, Tire, Torbali, Foca, Dikili, Kinik, Kiraz, Selcuk og Bergama distrikter for grundskoleelever og studerende studerer i de nye kort, der tilhører Izmir Metropolitan Municipality for at modtage lokale servicekontorer. Grundskole- og gymnasiestuderende, der studerer uden for Izmir, Konak Storey Car Park under ESHOT Transport Cards-filialkontoret, modtager kortleveringskontorerne.
Restbeløb overføres
De resterende saldoer på kort af gammel type overføres til Izmirim-kortet uden en nedre grænse. Da kortene med numre, der starter med 23105 og 23106 på bagsiden af ​​det aktuelle studenter- og lærerkort, er Izmirim-kort, ændres de ikke, og de samme kort vil fortsat blive brugt. De gamle typekort varer indtil 31. oktober 2016. Den sidste dato, hvor disse kort er gyldige, er den 30. november 2016. Eksisterende saldi kan overføres til det købte Izmirim-kort pr. 15. december 2016.
Gør livet lettere
Ud over bus-, metro-, Izban- og færgefart vil Izmir-beboere være i stand til at bruge Izmirim Card i mange tjenester såsom parkeringspladser, der drives af Izmir Metropolitan Municipality, Bisim, Cable Car, Izmir Wildlife Park, Asik Veysel rekreationsområde Ice Rink og smarte toiletter.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer