Teknisk Assistance Workshop om udvikling af den institutionelle struktur af DDGM blev afholdt

Workshop for teknisk assistance til forbedring af den institutionelle struktur af DDGM blev afholdt: Under IPA-1-projektet med titlen Teknik teknisk assistance til forbedring af den institutionelle struktur DD under koordinationen af ​​Generaldirektoratet for Jernbaneregulering På 01-2016 blev der afholdt et værksted på Kahya Hotel i Ankara.
De relevante enheder af UDHB, TCDD Generaldirektorat og andre interessenter i den offentlige og private sektor deltog i workshoppen.
I den anden del af værkstedet blev 19 informeret om ”Jernbaneforordningens tilladelsesforordning, der trådte i kraft den august 2016, og” Implementeringsguider ndndaki inden for denne forordnings anvendelsesområde blev introduceret for sektorens interessenter.
Ved afslutningen af ​​workshopen blev sektorrepræsentanters meninger og spørgsmål udvekslet.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar