Gratis transport i Ankara

Offentlig transport er gratis på offerfestivalen i Ankara: Ankara Greater Municipality har gratis adgang til Eid Al-Adha til at passere i et mere fredeligt miljø og gøre det lettere for alle at gå. EGO-busser vil være gratis igen i løbet af ferien. Borgerne i Ankara Kurban Bayrmanı'nda Ankara er fri til offentlig transport kom tidligt for at besvare spørgsmålet. 4 offentlig transport vil være gratis under de daglige ferieferie i Ankara. I Ankara vil offentlig transport, metro og sporvogn blive brugt gratis under Eid al-Adha.
Kapitalister, under kravet og klagerne, åbner 7 / 24 ALO 153-linjen, mens politi- og brandvæsenholdene vil være på vagt i ferien.
Metropolitan Kommunes otobüs gratis buspassagerer i løbet af ferien, dette år vil 4 dagligt Eid al-Adha (12 august mandag, 13 august tirsdag, 14 August onsdag, 15 august torsdag) fortsætte. Som hvert år vil EGO-busserne bære frie passagerer, så borgerne kan besøge kirkegården og slægtninge uden transportproblemer og nå de steder, de ønsker sikkert. 12 Under Sacrificefesten, som starter mandag, kan 4 styre EGO-busser uden at bruge Ankarakart i løbet af dagen.
Folkene i Ankara, i løbet af ferien "EGO Cepte ansøgning til busstoppestedet på hvilket tidspunkt, hvilket minut, mobiltelefoner, internet miljø eller ved at ringe ALO 153'u vil kunne lære.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar