Scanning i Golfen begynder i efteråret 2017

Scanning i Golfen vil starte i efteråret 2017: Efter ophængsperioden af ​​“Izmir Bay og Port Rehabilitation Project ac, der skal organiseres i fællesskab af Izmir Metropolitan Municipality og TCDD, blev 9 sendt til ministeriet til godkendelse i september. Inden for projektets omfang, der vil begynde udbudsforberedelser efter godkendelse, sigter det mod at starte screeningsarbejdet, der vil forbedre vandkvaliteten i Golfen, øge den økologiske vitalitet og yde service til den nye generation af skibe i efteråret 2017.
Izmir Metropolitan Municipality og TCDD, der samarbejdede for at øge den økologiske og økonomiske værdi af Izmir Bugt, for at gøre bugten svømelig, for at øge den levende befolkning, for at muliggøre udvidelse af havnen og til at bære ny generation af skibe, underskrev en protokol i 2011 til samarbejde i İzmir Bay screening. Arbejdet udført inden for rammerne af protokollen blev til et projekt. Inden for rammerne af ”Izmir Bay og Port Rehabilitation Project temiz” vil TCDDs generaldirektorat give adgang til frisk vand gennem navigationskanalen langs bugtenens sydlige akse. Takket være cirkulationskanalen, der skal åbnes af Metropolitan Municipality på den nordlige akse, vil de økologisk mere følsomme nordlige kyster og Gediz Delta Wet-området langs bugten fremskynde vandmængden og cirkulationen og øge vandkvaliteten og den økologiske mangfoldighed.
9 ER SENDT TIL GODKENDELSE TIL MINISTERIET I SEPTEMBER
VVM-rapporten af ​​projektet blev forelagt Generaldirektoratet for VVM-tilladelse og inspektion af Ministeriet for Miljø og Byplanlægning den april 2013. Det første møde i Review and Evaluation Board blev afholdt i juni 2013. Processen forlængede med den begrundelse, at der var nogle huller. Det andet møde blev afholdt på 2016 i juni. Rapporten blev evalueret positivt. Planen, der blev suspenderet efter udtalelser fra de relevante institutioner, blev sendt til godkendelse fra Ministeriet for Miljø og Urbanisering på 9 september 2016, efter at indsigelserne blev evalueret.
Tre bud vil blive hjulpet
Izmir Metropolitan Municipality, efter den endelige beslutning fra VVM efter godkendelse fra ministeriet for transmission af det materiale, der skal screenes med de eksisterende skibe til anskaffelse af pumpe og rør og installation, udbydes. I samme proces vil udbuddet til forberedelse af det område, hvor materialet skal tørres og fjernes, blive gennemført i genopretningsområdet i Çiğli, hvor screeningsmaterialet vil blive overført. Der afholdes et udbud til udvikling af naturlige levesteder og udviklingsplaner og implementeringsprojekter.
2017 BEGYNDER SCREENING I GULF I AUTUMN
Tjenestemænd i Metropolitan Municipality havde til formål at afgive bud mod slutningen af ​​året. Inden for rammerne af disse bud, betragtning af produktionstiden for rør og pumper, installation til søs og på land og forberedelsesprocessen for genvindingsområdet, begynder screeningen i efteråret 2017. Inden for rammerne af Great Gulf-projektet vil İZSU scanne den 13.5 kilometer lange 8 meter dybde og 250 meter bred cirkulationskanal på bugten nordlige akse, og TCDD scanner 12 meter dyb og 17 meter bred på den sydlige akse af bugten. En del af det scannede materiale er 250. Sektion vil blive brugt som påfyldningsmateriale på Container Terminal Site. De resterende materialer vil blive brugt til genanvendelse på Çiğli spildevandsrensningsanlæg og vil blive behandlet som affaldsmateriale, garageopbevaringsområder, øverste stenbrud i stenbrud, parkhaver og konstruktions- og påfyldningsmaterialer. Derudover vil dette scannede materiale blive brugt i konstruktionen af ​​den naturlige habitatø, 2, bestemt på den nordlige akse af bugten.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar