Trabzonens ropeway-projekt finder sted

Ropeway-projektet i Trabzon kommer til liv: Ropeway-projektet, der antages at blive bygget i Trabzon, blev udarbejdet. Den svævebane, der etableres mellem kysten og den botaniske park, vil have en samlet længde på et tusind meter. 3 og 2 separat station registreres.

Planlægningsplaner forberedt til stationens punkter og pylonpladser af kystnæreparken Cable Car Project, som er planlagt til at blive lavet i Trabzon for et stykke tid, er blevet forhandlet i Trabzon Metropolitan Municipality og accepteret enstemmigt. Rubble og Botanisk Park, herunder 2 stationen vil blive fundet i den samlede længde af kabelfartsprojektet vil have en samlet længde på 3 tusind meter.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: FRA BOTANISK TIL BOZTEPE
Trabzon borgmester Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sagde: "Dette er en proces. Der er steder at få godkendelse fra naturressourcer. Der er steder, hvor andre institutioners meninger vil blive søgt. Vi tror det bedste ropeway-projekt vil sidde her. Det kan overvejes i øst-vest retning langs den vandrette linje til Boztepe i senere år fra Trabzon Botanic. Det er det, vi tænker på lige nu. "

BUDGET SENSITIV
Zoning Kommissionen underrette Metropolitan Municipality Council om emnet SözcüSü Hüsnü Akkan sagde: "I dag, mens lokale myndigheder leverer transporttjenester til de mennesker, der bor i byen, skal de også være bevidste om budgettet og følsomme for miljøet. Kabelbanesystemer, som er et seriøst system for offentlig transport af miljømæssigt følsomme og sparsommelige byer, er vigtige for at spare tid, da de ikke behøver mange reservedele og overgår alle hindringer. Derudover er det meget nyttigt med hensyn til etablering af forbindelse til underholdnings rekreative områder. "

STYRKENDE TOURISMINFRASTRUKTUR
Med angivelse af, at der er sket en betydelig stigning i turistniveauet i byen de seneste år, sagde Akkan: "I de seneste år har antallet af turister, der besøger vores by, nået et synligt niveau. Øget tilgængelighed for turismen har gjort det nødvendigt at styrke turistinfrastrukturen. Der er udarbejdet et foreløbigt projekt for Kyst-Botanisk Kabelbil. Den ropeway linje, der er gunstig både for turisme og transport, er designet til at nå folk fra alle segmenter, og det menes, at det vil bidrage til byøkonomien med de muligheder, det giver. "

To stationer vil være
At sige, at svævebanen vil have to stationer, nemlig Rubble and Botanic Park, sagde Akkan, "Der er to stationer på svævebanelinjen med en samlet længde på 3 tusind meter i Rubble-området og i Botanic Park. Langs ruten blev placeringen af ​​pylonstederne valgt på en måde, der ikke ville påvirke brugerne af byområderne negativt. Siden kabelbanens første og første stationsområde, som er ca. 3 tusind meter langt, ligger nord for kystgrænsen, ligger det inden for det fyldningsområde, der er godkendt af ministeriet, og planmyndigheden for dette afsnit er inden for miljø- og byministeriet. En del af svævebanelinjen ligger inden for det bybeskyttede område og en zoneplan for bevaringsformål skal ændres. 1 er en botanisk park på den sidste del af ropewayen og den anden station. Graden passerer gennem pakken, som bestemmes som et naturligt beskyttet område, og forslaget om ændring af bevaringsudviklingsplanen skal udarbejdes vedrørende ruten skal godkendes af Ministeriet for Miljø og Urbanisering. De resterende dele af kabelbanen er inden for Trabzon Metropolitan Kommunes jurisdiktion ".

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search