Rize Artvin Lufthavn vil være 3 meter til 45 meter

Rize Artvin Lufthavn 3 tusind meter til 45 meter landingsbane: Transport-, søfarts- og kommunikationsminister Arslan, Rize Artvin Lufthavn, "3 tusind meter til 45 meter landingsbane, 265 meter til 24 meter vil være forbindelsesvejen." Sagde han.
Minister for transport, søfartsanliggender og kommunikation Ahmet Arslan Rize-Rize-Artvin lufthavn i byen Yeşilköy, der ligger i byen søndag, foretog undersøgelser. Arslan afgav udsagn til journalister efter anmeldelsen.
Ahmet Arslan, minister for transport, søfartsanliggender og kommunikation, Rize Artvin Lufthavn, 3 tusind tusinde meter 45 meter landingsbane, 265 meter 24 meter vil blive kaldt taxaen og 300 meter 120 meter vil være et forklæde, der appellerer til 2 millioner passagerer om året. Denne terminal vil også være vores lufthavn. ”
Arslan sagde, at Rize Artvin Lufthavn er vigtig for regionen i erklæringen til journalister i det område, der skal bygges i Yeşilköy-lufthavnen i Pazar-distriktet, og sagde: ”Årsagen er, at i disse regioner udvikles ikke kun søturisme, men også forskellige turismesorter, der er unikke for disse regioners karakteristika. Når behovet øges, og vores folks muligheder øges, er vores folk nu mere sılayırah, mere forbundet med hans land. Derfor er Rize her ikke for befolkningen i Artvin, men for de mennesker, der bor i den vestlige del af Rizeli, har Artvin-mennesker brug for rejser for at videreudvikle deres forbindelser med lufthavnen og behovet for at flyve med fly. Som sådan er en lufthavn i regionen, som ikke var mulig før, nu blevet gennemførlig. ”
I denne sammenhæng forklarede Arslan, efter at have undersøgt forskellige alternativer i forbindelse med Rize Artvin Lufthavn, at de endelig besluttede denne skygge og sagde, da Årsagen hertil er, at vi tager især hensyn til tre ting. Havdybden, to forhindringer, den tredje vides at have en masse vandløb i Sortehavet, så teresubat for at bringe strømmen og arbejde for at forhindre forstyrrelser af disse tredjedele blev taget i betragtning, og de tre alternativer på den bedste måde blev valgt som alternativ. "sagde han.
Minister Arslan forklarede, at de var færdige med projektet og fortsatte sin tale som følger:
Ik Vi søgte myndigheden for offentlige indkøb. I morgen officielt begynder udbudsprocessen, 2 i november, forhåbentlig vil vi modtage tilbud. I går gav vores præsident de gode nyheder her, vi bygger en international konventionel lufthavn. 3 vil være en tusind meter 45 meter landingsbane, 265 meter vil være forbindelsesvejen, som vi kalder taxa for 24 meter, og 300 meter vil have et 120 meter forklæde, og denne lufthavn har en terminal, der adresserer 2 millioner passagerer om året. Med indflyvningerne vil vi have bygget en landingsbane og landingsbaneforbindelsesveje på den øst-vestlige akse parallelt med havet i et område på 4 tusind 500 meter. Hvis du starter fra Maiden's Tower, dækker fiskeriet et område på 4 tusind 500 meter i retning Rize, og forhåbentlig vil vi starte og afslutte udbudsprocesserne indtil udgangen af ​​dette år. ”
Arslan, omkring 25 millioner tons sten, herunder fyld og understregede, at de vil udfylde en samlet 88.5 millioner tons, "Selvom havet gjorde den anden lufthavn i Tyrkiet, når man tænker på dette sted dybde og størrelse vil være Tyrkiets største. Derfor håber jeg, at vi har gjort en anden lufthavn til havet. ”
”Jeg håber, at vi har taget et andet vigtigt skridt i denne region”
Minister Arslan sagde, at de vil realisere et af de projekter, de har foretaget for nylig, og som har gjort verdensomspændende indtryk i Rize, sagde:
”Dette vil bestemt tjene Rize, Artvin og befolkningen i regionen, men jeg tror, ​​at prestige for vores land i vest også vil udføre en funktion på vegne af vores land med hensyn til prestige for vores land i verden. Han har også i forhold til vores prestige, vores land med hensyn til det punkt, hvor Tyrkiets storhed vigtigt at vise verden. Selvfølgelig ved verden, at mens han fremstiller alle disse størrelser, var der behov for en leder, og den leder, Gud vil, er vores præsident Rizeli, Mr. Recep Tayyip Erdoğan. Jeg håber, at så længe vi leder og leder os, vil vi lave mange projekter som dette, og vi vil fortsat have en mening i verden, ikke kun med vores teknik, men også med vores leder med hensyn til gyldigheden af ​​vores ord og at være beskytter af de undertrykte og ofre i verden. ”
Arslan sagde, ece Du vil sige, 'hvor har du ført det til beskytteren?' Kullanarak og fortsatte:
Anız Hvis du laver så store projekter og investerer, betyder denne investering også, at landet vokser kommercielt og økonomisk, at landet har flere andele i verdenshandelen og har større indflydelse i verden. Jo mere du vokser kommercielt, jo mere økonomisk vokser du, jo mere har du siger, jo større er gyldigheden af ​​din leders ord i verden. Vi har en leder, der vil takke Gud, men vi har lavet os et digt til at styrke vores lederhånd med vores handlinger. I den forstand håber jeg, at vi har taget et andet vigtigt skridt i denne region. ”
Det dybeste sted 22 meter, inklusive de gennemsnitlige 17 meter, vil skabe en fyldende Arslan, "I denne forstand, en vigtig dybde, jeg håber 4 år senere 'her er nu projektet, lufthavnen bliver lavet.' du holdt. 4 år senere, jeg håber, vi vil altid være sammen overalt fra Tyrkiet kan flyve hvor som helst i verden. Naturligvis vil vi gerne takke vores præsident. Jeg vil gerne takke premierministeren for hans støtte i regeringen både i hans ministerium og i retning af dette projekt. ”
Var Vi har en indsats for at skabe merværdi for vores land ”
Arslan ønskede, at lufthavnen ville være gavnlig for regionen og forklarede følgende:
”Rize Artvin regionale lufthavn vil være lykke for vores region. 2 Jeg håber, at vi vil modtage tilbud i november. Teknisk nok vil vi også vende tilbage til at modtage økonomiske tilbud fra virksomheder, der modtager kvalifikation, og så giver vi den mest gunstige pris til den bydende blandt de virksomheder, der har teknisk kvalifikation, og vi forbinder budet indtil årets udgang og ved årets udgang, vi starter lufthavnen. Forhåbentlig Rize Artvin 56. som en lufthavn, der vil bidrage til vores lands luftfart, vores folk til at flyve med luft og i den forstand vil bidrage til vores vækst.
På spørgsmålet fra en journalist, ”Vil 4 være afsluttet om et år, der tidligere er angivet som tusind arbejdsdage? Bakan, svarede minister Arslan:
Unuz Du taler om arbejdsdagen. Ordu Giresun Lufthavn 3 varede mere end et år. Vi har strammet processerne der, men hvis du tænker på dybden i Ordu Giresun Lufthavn, er dette sted omkring 1.5 gange vanskeligere. Derfor vil der være ca. 1.5 gange mere udfyldning her. Vi forventer 4-året, derfor vil fyldstoffet tage vores faktiske tid. Som i alle vores forretninger har vi en indsats for at afslutte så hurtigt som muligt, at tilbyde dem til vores folk og skabe merværdi for vores land. Selvfølgelig vil vi bestræbe os på at forkorte fristerne, men når du tænker over projektets kompleksitet og vanskelighed, sigter vi mod at afslutte 4 pr. År. ”
“Ovit-tunnelen realiseres i midten af ​​november stilfulde vision”
Minister Arslan, en journalist spurgte om den seneste situation i Ovit Tunnel-undersøgelserne gav følgende oplysninger:
”Ovit-tunnelen er vigtig for vores land. Nogle gange tænker folk bare på det som projektet med Rize, nej, Ovit-tunnelen er virkelig Sortehavets projekt, fordi det vil forbinde Sortehavet syd for vores land gennem Rize, Erzurum, nord og syd er en meget vigtig korridor. Den vigtigste del af denne vigtige korridor, den vigtigste ring af Ovit Tunnel, som handler om 14 kilometer dobbelt rør, og det er uretfærdigt at evaluere Ovit Tunnel alene. Vi bygger en tunnel på 35 kilometer mellem Rize og Erzurum. Hvis du tænker på en 70-ovnstunnel med dobbelt rør, ikke kun Ovit-tunnelen, men den vigtigste ring Ovit-tunnelen i midten af ​​november, håber jeg, at den sidste del bliver afsluttet ved at se lyset realiseres. Vi forbinder tunnelen fra begge sider. ”
Under undersøgelserne blev minister Arslan-guvernør Erdogan Bektas, AK-partiets deputerede Hasan Karal, Hikmet Ayar og Osman Askin Bak ledsaget af andre interesserede parter.
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar