Den største risiko for transportsektoren er cybertrusler

Den største risiko for transportsektoren er cybertrusler: Konsulent-, mægler- og forretningsløsningsfirma Willis Towers Watson har annonceret 2016 Transport Risk Index. Rapporten, der blev udarbejdet ved at tage ledelse af udtalelser, henleder opmærksomheden på det aktuelle risikomiljø i transportsektoren. Ifølge rapporten er den største risiko for branchen cyberangreb og krænkelser af privatlivets fred.


ISTANBUL, Willis Towers Watson har annonceret sin omfattende rapport 2016 Transport Risk Index, der fastlægger det aktuelle risikomiljø i transportsektoren. Forøgede cyberangreb og brud på databeskyttelse udgør den største risiko for industrien ifølge undersøgelser udført med deltagelse af 350-ledere i luft-, land- og søområderne i sektoren.

De vigtigste fund fra undersøgelsen fremhævede de vigtigste risici, der forventes at forme sektoren i det næste 10-år:

Den største trussel for transportledere i dag er i cyberspace. Den teknologiske udvikling, fra automatisering til tingenes internet, betyder, at forsyningskæder er mere sammenkoblede og har brug for teknologi end nogensinde før.
Forvaltningen af ​​dette komplekse risikomiljø, hvor virksomheder er så stærke som deres svageste forretningspartnere, kræver, at alle interessenter handler sammen.
Selvom cyberspace er i forkant, er alle øverste risici meget tæt på hinanden.
Den uadskillelige sammenkobling af risici betyder, at risikomiljøet bliver stadig mere kompliceret. Dette kræver, at virksomhederne tager en holistisk tilgang til risikostyring.
Mens proaktive strategier til at reducere risiko forbliver vigtige, er det at være forberedt og svare i en alder af sociale medier, hvor nyheder spreder sig, være lige så kritisk som virksomhedens præstationer.
Hver region og virksomhed ser på risici fra forskellige vinkler. Af denne grund skal hvert af svarene evalueres separat. Dette komplekse risikomiljø kræver tilpassede løsninger efter behov.

Risikostrategier skal være dynamiske og fleksible

Transport om, at en hurtig transformation af verden af ​​Willis Towers Watsons Risiko og Corporate Brokerage manager Tariq Tyrkiet Serpil "Risikofaktorer strategier også nødt til at være fleksibel og dynamisk i denne retning. Mens de, der ønsker at drage fordel af sektorens strategiske rolle i den globale økonomi, er involveret i angreb, kræver lovbestemmelser og teknologisk udvikling udvikling af nye forretningsmodeller. Lederne, der deltog i vores undersøgelse, vurderede 10 for 50-året med en anden risikopåvirkning og vanskeligheden ved risikostyring. Derfor finder vi det værd at bemærke, at cybertrusler indtager førstepladsen og viser, hvor meget sektoren er sammenflettet med teknologi. ”

Tyrkiet fortsatte sine løfter med hensyn til vurdering af tabellen Serpil Tariq, "verdens globale erfaringer, vi lærer i vores land som en del af en transport overlapning med resten af ​​verden. I Tyrkiet er de styret af risikoforvaltningsstrategier og en vigtig del af den aktuelle udvikling i verden af ​​transport er en kraftfuld måde, "sagde han.

Den første 2016-risiko i transportsektoren ifølge Willis Towers Watson 10 Transport Risk Index:

Øgede bekymringer vedrørende cybersikkerhed, der stammer fra cyberangreb og brud på databeskyttelse
Fejl i kritiske it-systemer
Afhængighed af tredjepartsleverandører
Tredjeparts sikkerhedssårbarheder og digital forsyningskædes fleksibilitet
Tilsyn med konkurrence / monopollovgivning i forbindelse med fusions- og overtagelsesaktiviteter
Forøget kompleksitet af regulering
Manglende overholdelse af tempoet i forandringer og teknologisk udvikling
Trusler fra nye og nye konkurrenter
Overdreven afhængighed af national infrastruktur
Afskrivning af eksisterende transportinfrastruktur på grund af nye teknologier

Ifølge de øverste ledere i transportsektoren, der er involveret i undersøgelsen, er det muligt at samle vigtige ændringer i sektoren under 10-megatrend i det næste 5-år:

Geopolitisk ustabilitet og usikkerhed ved regulering:

Ukontrollerbare begivenheder som krig, terrorisme, tvungen migration fik 2015 milliarder dollars til at tilføje omkostningerne i forsyningskæden i 56. Mens konsekvenserne af disse og lignende begivenheder er blevet nævnt i millioner af dollars indtil for nylig, diskuteres milliarder af dollars i dag.

Komplekse driftsmodeller:

Den fysiske og digitale globale forsyningskædes indbyrdes afhængighed gør det nødvendigt for virksomheder at bære konsekvenserne af risiko. Ønsket om vækst, som aldrig slutter, trækker transportfirmaer ind i flygtige nye markeder og mindre lette samarbejder, mens selv virksomheder, der er i stand til at klare udfordringerne, påvirkes af tredjeparts svagheder.

Digitale sårbarheder og hurtige teknologiske fremskridt:

Den øgede forbindelse på det digitale marked kræver kollektiv løsning af risikorelaterede problemer. Få virksomheder kan fuldt ud kontrollere effektiviteten af ​​deres løsninger på dette område. Mens hastigheden på de teknologiske ændringer fortsætter med at stige, kan modstand mod risiko opnås gennem kommunikation og innovation.

Kompleksiteten i talentstyring og den globale arbejdsstyrke:

Efterhånden som B Baby Boomer-generationen forbereder sig på at gå på pension, er transportfirmaer ved at tackle manglen på talent. Mens den teknologiske udvikling medfører transformation i virksomhederne, skifter ledelsesfokus fra at finde nok mennesker til at finde mennesker med de rigtige kvalifikationssæt og skabe et forretningsmiljø, hvor disse færdigheder kan bevares i et konkurrencedygtigt marked.

Ændring af markedsdynamik og usikkerhed i forretningsmodeller:

Presset på ledere i transportsektoren øges for at udvikle mere dynamiske forretningsmodeller. Når traditionelle barrierer, såsom udsving i råvarepriser og renter, tilgængeligheden af ​​konkurrencedygtig kapital, nye markeder og varierende forbrugerbehov kombineres med ikke-traditionelle konkurrenter, er der mistillid til de nuværende forretningsmodeller.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar