Uopsættelig Beslutningsbeslutning for To Projekter af TCDD Officielt Gazette Udgivet

Den hastende ekspropriationsafgørelse for to projekter af TCDD blev offentliggjort i den officielle tidende: Det risikofyldte område og presserende ekspropriationsbeslutninger truffet af Ministerrådet vedrørende provinserne Ankara, Istanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kocaeli og Sakarya blev offentliggjort i den officielle tidende.


Centrum af Ayrancı-distriktet Karaman, Mouthbogaz, Böğecik, Saray, Canasan, Pirireis, Selerek, Sudurağı, Yenişehir-kvarterer, 500 huse i Konya-provinsen Ereğli-distrikt, Aydınlar, Barbaros, Batıalagözlü, Burhaniye, Çakmak, Cayhan , Gülbahçe, Hacımemiş, Karaburun, Mehmetakif, Melicek, Talatpaşa, Yenibağlar, Yunuslu distrikter og Ulukışla distrikter i Niğde, Cumhuriyet, Hürriyet, Şeyhömerli og Tepeköy distrikter i visse områder i Karibien dial Making Project of the Republic of Turkey State Railways Administration blev besluttet at skynde sig eksproprieret af Generaldirektoratet.

Kars omfang Logistik Center-projektet, Kars centrale distrikt i Karacaören, vis fast ejendom og muhdesat Republikken Tyrkiet om de statsbaner i Paşaçay og Republikken bjergskråninger specifikke områder inden for grænserne af Operations har indvilget i at nationalisere rush af generaldirektoratet.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. Hvornår begynder konstruktionen af ​​den accelererede jernbane mellem ulukış og adana?

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer