2020 millioner euro tilskud fra EU til İzmir inden for rammerne af HORIZON 2.5

Inden for rammerne af HORIZON 2020 gennemføres 2.5 millioner euro-tilskud fra EU til İzmir: “HORIZON 2020”, EU's højeste budgetstøtteprogram, implementeres i Izmir. Inden for programmets område, hvor Izmir er den første blandt 39 byer, vil der blive oprettet en økologisk korridor i den nordlige del af byen; Der vil blive taget skridt til at forme den fremtidige strategi for grøn infrastruktur. Under programmet modtages 2.5 millioner EURO-tilskud fra EU til Izmir.


Som part i en Covenant of Mayors öngör (Covenant of Mayors), der forestiller sig reduktion af kuldioxidemissioner, forpligtede Izmir sig til at reducere kuldioxidemissioner ved 2020 i områder, der er under 20 'jurisdiktion, og tage et nyt skridt hen imod dette mål. Izmir Metropolitan Municipality har startet en meget god start på ffuk 2020-projektprojektet, det højeste budgetstøtteprogram implementeret af Den Europæiske Union. Naturalder fra Mavişehir

am Park, Çamaltı Tuzlası til Menemen Plain inden for miljøbeskyttelse foreslog innovative projekter i Izmir, 39 internationale projekt var det første, og 2.5 millioner euro blev tildelt tilskud.

Izmir Metropolitan Municipality samarbejder med Izmir Institute of Technology og Ege University i det første program, der sigter mod at bringe ”naturbaserede løsninger a til problemerne i byerne. Det specielle projektområde, inklusive Izmir Wildlife Park, og dens miljøapplikationer finder sted som en pioner og implementer i ”Innovative and Nature Based Projects birlikte sammen med Vallodolid i Spanien og Liverpool i England.

Hvad er Horizon 2020?

"Horizon 2020" -programmet, der er fremlagt som det finansielle instrument i den europæiske 2020-strategi, er et program designet til at samle alle forsknings- og innovationsrelaterede finansielle infrastrukturer fra og med 2014 år.

Ufuk 2020, under den generelle opfordring til ”Smart Cities and Communities 2 ,, de bymæssige klimaændringer, ukontrolleret byvækst, oversvømmelsesrisiko, fødevare- og vandsikkerhed, tab af biologisk mangfoldighed, forringelse af byens naturlige miljø, rehabilitering af beskidte, forladte, tomgang byområder ”Naturbaserede løsninger yönelik til at løse sådanne problemer. I alle løsninger er der udbredt brug af informationsteknologier, folkesundhed, livskvalitet, urban retfærdighedsakse og forventning om deltagende ledelse.

Hvad er der i projektet?

Med projektet, der er udviklet under ledelse af İzmir Metropolitan Municipality, realiseres innovative applikationer for at beskytte miljøet i området fra Mavişehir til Natural Life Park, fra Çamaltı Tuzlası til Menemen Plain.

Miljøvenlige løsninger vil blive udviklet for Mavişehir-regionen, hvor der er en tæt bystruktur, som menes at være mest påvirket af klimaændringer, vil eliminere de negative effekter af byens lufttemperatur, reducere risikoen for pludselige oversvømmelser og gøre vandløbene mere tilgængelige for offentligheden.

Klimafølsom landbrugszone oprettes

Inden for det specielle projektområde, der dækker Izmir Wildlife Park, vil der blive oprettet en 'klimafølsom landbrugsregion', hvor korrekt landbrugspraksis kan udføres og samfundsstøttes, hvilket fremmer urbanisering af landbruget. På dette område vil der anvendes anvendelsesdrivhus, der viser virkningen af ​​klimaændringer på landbrug, oplevelses- og træningsområder, salgsmarkedsføringsområder for kooperativer og øko-marked.

Der vil blive oprettet en økologisk korridor for at styrke dette træk i det særlige projektområde, som er et vigtigt overgangspunkt mellem natur- og byområder. Cykel- og vandrestier, træningsveje (bio-boulevarder), applikationer til at øge den biologiske mangfoldighed, vådområder park, picnic område vil blive brugt.

Inden for disse aktiviteter vil der blive taget skridt til at forme İzmir's fremtidige strategi for grøn infrastruktur. Med den praksis, der hjælper med at reducere kulstofemissioner, vil der blive oprettet et symbolområde for de mål, der skal nås af 2020 i overensstemmelse med præsidenterne, der er underskrevet af byen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar