Ørevognens signaturkampagne i Adapazari Station fortsætter

Ada Train Signing Campaign ved Adapazarı Station fortsætter: "Ada Train" signaturkampagne, der blev lanceret i sidste uge i Sakarya, fortsætter.

Sakarya Civil Society Platform (SASTOP) medlemmer, ngo-repræsentanter og borgere Adapazari-Istanbul Express, Adapazari jernbanestation i sidste uge for at afgive en erklæring på Adapazari jernbanestation lancerede en signaturkampagne. Underskriftskampagnen fortsætter i den anden uge. I en underskriftkampagne sagde Ömür Kalkan, præsident for den tyrkiske transport Sen Sakarya filial, Ada Ada Express, der startede tjenesten i 1891 og blev et symbol på min by, blev afsluttet på grund af højhastighedstogarbejderne i 2012. Ada Express, der begyndte at fungere igen sidste år, er begyndt at foretage 3-flyvninger fra Arifiye station til Pendik station. Forud periode i Adapazari Express beskytte øen fra togstationen, er det 130 procent udlejningsgrad baseret på de oplysninger, som TCDD embedsmænd erklærede at være en af ​​Tyrkiets mest populære operativsystem linje. Det fremgår af den meget lave belægningsgrad, at Island Express imødekommer efterspørgslen meget lavere end forventet efter flytting fra Arifiye-stationen. Som elskere af Sakarya ønsker vi vores Island Express og Adapazarı Station, som er vigtige på mange måder, især historiske, økonomiske og kulturelle. Ligesom togstationer, der tjener i centrum af alle moderne byer, kræver vi den presserende aktivering af Adapazarı Station og Ada Express. ”

3 forbliver i Adapazarı Station i måneden under underskrivelseskampagnen hidtil sagde 7 tusind stemmer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar