Askaynak planlægger at skabe fordele med skærehjul

Askaynak planer om at oprette fordele med jernbane skære sten: Askaynak planer om at oprette fordele ray-diske lavet af Tyrkiets førende kilde til ekspert Eczacibasi-Lincoln Electric Askaynak, der er egnet til høj tykkelse med skinner og skæring af profiler af lignende art Ray kvadersten brugere med deres ideelle tilbyder et produkt. Superior Performance Rail Cutting Wheels er designet til at maksimere produktivitet og kvalitet. Specialdesignede Askaynak Rail Cutting Wheels, der bruges til skæring af højhardhedsskinner i jernbanerne, giver hurtig og nem skæring uden træthed fra operatøren og gør opmærksom på den lange arbejdsstyrke. Askaynak Rail Cutting Wheels, der giver arbejdssikkerhed ved at øge holdbarheden med dobbelt fiber understøtning kan også bruges i stationære profil skæremaskiner.


Svejseteknik Industri og Handel Inc.

TOSB Automotive Supplier Industry
Organiseret Industrial Zone
2. Street, Nej: 5, Şekerpınar
41420 Çayırova – KOCAELİ

Tråd: (0262) 679 78 00
Fax: (0262) 679 77 00


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer