Diplom Mulighed med Fjernundervisning

Gå ikke glip af muligheden for eksamensbevis med fjernundervisning: Beykoz Universitets fjernundervisningsprogrammer tilbyder "Logistik" og "Udenrigshandelen şans medarbejdere chancen for at opnå et eksamensbevis uden at forlade deres job. Fristen for at tilføje et eksamensbevis til din virksomheds succes er 18 januar 2017.


Beykoz University Beykoz Logistics Vocational School fjernundervisningsprogrammer gør det muligt for mennesker, der arbejder inden for udenrigshandel og logistik, men ikke har haft mulighed for at studere inden for disse discipliner i en tidlig alder.

Onder Yeral, koordinator for forsknings- og applikationscenter for fjernundervisning ved Beykoz University, siger, at fjernundervisning, som er en e-læringsbaseret uddannelsesteknologi, er en spirende tendens i verden, når studerende og undervisere ikke kan være fysisk i det samme miljø. uden at forlade begyndelsen på deres job. Med denne uddannelsesteknologi bestemmer du, hvor og hvornår du skal arbejde, uanset hvor du bor eller arbejder, kan du oprette forbindelse til systemet via din computer, tablet eller mobiltelefon. Du behøver kun komme i skole et par dage om året for afsluttende eksamener. Dit eksamensbevis er det samme som formelle uddannelsesstuderende, og vi giver 40% -stipendium til sektormedarbejdere. ” Yeral oplyste, at især udenrigshandelsdistributionsprogrammet især giver en vigtig mulighed for sektoransatte, der sigter mod at blive ”assistent toldmægler” og ”Du kan også opfylde forudsætningen for at få B-kort ved at gå ind i assistent toldmæglereksamen med din eksamensbevis for udenrigshandel”.

Det første trin for at tilmelde dig universitetets fjernundervisningsprogrammer er at anvende til OSYM 4 Overgang til højere uddannelseseksamen (YGS) mellem 18 januar-2017 januar 2017 datoer og videregive 6-dæmningen i YGS-150-score-type i prøven. YGS-eksamen afholdes den 12 marts 2017 i år. Efter at have passeret 150-score-tærsklen i YGS-eksamen, er det andet trin at skrive "Logistik" eller "Udenrigshandel" -programmet fra Beykoz University Vocational School of Logistics i henhold til dine præferencer.

For mere information om "Fjernundervisning" -program, der vil ændre dit liv og gøre dig til eksamensbevis http://ue.beykoz.edu.tr/ side og få oplysninger fra 444 25 69.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer