Kina-lavede højhastighedstog indtaster EU-markedet for første gang

Kinesiske højhastighedstog kom ind på EU-markedet for første gang: CRRC, Kinas største højhastighedstogfabrikant, underskrev for nylig en kontrakt med Tjekkiets private jernbaneselskab Loe Express i Prag. Med kontrakten underskrevet, har Kinas højhastighedstog ind på EU-markedet.

Loe Express har meddelt, at det vil købe tre højhastighedstog fra Kina. Kontraktens transaktionsvolumen oversteg 20 millioner euro. Således kommer de højhastighedstog, der produceres af Kina, til at komme ind på EU-markedet for første gang.

Ifølge CRRC Executive Vice President Liao Hongtao vil Loe Express Company efterspørgsel efter højhastighedstog i de kommende år fuldt ud opfyldes af Kinas største højhastighedstogfabrikant CRRC. Antallet af højhastighedstog, som virksomheden køber i det næste 3-år, overstiger 30.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar