Ak Parti og jernbaner bliver statspolitik

Sammen med AKP blev jernbaner statspolitik: transportminister, maritime anliggender og kommunikation Ahmet Arslan sagde: Jernbaner med AK-partiet er blevet en statspolitik. 10 tusind 950-kilometerbanenet 12 bin 532 blev forhøjet til kilometer. 2 tusind 449 5 8 XNUMX XNUMX XNUMX med længden af ​​signallinjen blev fjernet.

Transportminister Leo, Highways Generaldirektoratet, Generaldirektoratet for Civil Luftfart, Informationsteknologi Authority fremsatte en erklæring til parlamentsmedlemmer om. 308 700 million milliarder pounds minister Arslan sagde, at de har investeret, transport og erklærede, at sektoren information og kommunikation kom til xnumx'y yüzdexnumx forholdet mellem bruttonationalproduktet. Arslan sagde, at de bruger på motorveje 13.7 milliarder pounds, sagde, at de nu 14.7 tusinde kilometer som i dag. Arslan, "ride på motorveje 196 kilometer netværk, var han kommet til at 25 tusinde 714 kilometer, som i øjeblikket 2 kilometer byggeriet fortsætter, og tusinder 489 Canakkale Bridge Malkara'da indtil 631 kilometer, Menemen-Aliaga-Çandarlı 1915 kilometer," sagde han.

Minister Arslan, Eurasia tunnel 20 åbner i december, sagde: Bakan Verden bliver den dybeste tunnel. En tunnel, der forbinder de to kontinenter, hvor 120-bilen vil passere gennem dagen. Ovit så lyset, Zigana startede, Ilgaz er tæt på åbningen, vi åbner snart. Selvfølgelig, når du giver garantier, vil du stole på dit projekt. Du vil bygge trafikken med motorvejen færdig, når jeg er færdig. Ot

Jernbaner minister Arslan minde 55 milliarder investeret, "jernbaner med AK-partiet er blevet statens politik. 10 950 tusinde kilometer jernbanenet blev øget til 12 532 tusinde kilometer. 2 449 tusinde kilometer mens længden af ​​signalet linje 5 8 tusind miles en off, fortsatte studier i øjeblikket 2 889 tusinde kilometer. Jernbanen fra Edirne til Kars er rygraden i vores land. Vi er krænket af det, vi kalder den rigtige for geografi, det er ubehageligt for Istanbul-Izmir motorvej, Yavuz Sultan Selim bro og forbinder veje har been're gjort. Byggearbejder fortsætter på 3 tusind 387 kilometer i jernbaner. X

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar