TCDD at købe handicappede medarbejdere

TCDD vil ansætte handicappede arbejdstagere: Generaldirektoratet for tyrkiske statsbaner (TCDet) har meddelt offentligheden, at det vil ansætte personale, der skal ansættes inden for rammerne af generaldirektoratet.

TCDD 14 2016 med Balıkesirde Signalering og telekommunikation stabschef arbejdere 366-mands trup til at opfylde behovene i kroppen efter meddelelsen fra december 1 vil gøre rekruttere handicappede arbejdstagere. Ankara Provincial Arbejdsdirektoratet og arbejdsformidling vil blive annonceret på landeniveau om Ostim servicecenter Of 20.12.2016. Ansøgerne vil deltage i Iskŭr anmeldt af den endelige liste og notarer vil blive afholdt før lodtrækningen og til at deltage i den mundtlige eksamen VÆGT med dokumenterne ved at udfylde stedet vil arbejde forespørgsel formular TCDD WEP site på 12 januar 2017 TCDD Generaldirektoratet for Human Resources Department Anafartalar Mah anmodet. Hipodrom Cad. Nej: 3 ankommer til Altındağ / ANKARA.

20 Januar 2017 10: 00 Generaldirektorat for TCDD Human Resources Department Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA.

Kandidater fra, Rail Signalering Pleje og reparatører af handicappede arbejdstagere vil blive ansat til at køre kunst arm, fragt og passagerer projekter signalanlæg i skinnesystemer er færdig med transport har arbejdet i mindst 1 år ad gangen søges.

Ayrıca adaylardan başvuru sırasında, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile http://www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir…

Klik her for fuld tekst af annoncen.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar