UTIKADs bestyrelse har besøgt tyrkisk generalforvalter Bilal Ekşiyi

UTİKAD bestyrelsesmedlem Besøgte Turkish Airlines general manager Bilal Ekşi: Emre Eldener, formand for International Transport and Logistics Service Producers Association, UTİKAD bestyrelsesmedlemmer og general manager Cavit Uğur besøgte Turkish Airlines general manager Bilal Ekşi på sit kontor. UTİKAD Delegation overbragte ønskerne om succes til Bilal Ekşi, der blev udnævnt til General Manager for Turkish Airlines, og overbragte sine evalueringer om lufttransport og THY Cargo, der repræsenterede logistikbranchen og luftfartsagenturer.

Med en erklæring om, at der vil blive foretaget nogle strukturelle ændringer som institution, erklærede THY General Manager Ekşi, at de planlægger at have et værksted med luftfragtagenturer i den nærmeste fremtid. THY General Manager Ekşi, UTİKAD'dan udviklingsområder i sektoren, en rapport indeholdende problemer og løsninger, der skal anmodes om at udarbejde.

Inden for besøgets område krævede UTİKAD-formand, Emre Eldener, at huslejen på de kontorer, der blev brugt af UTİKAD-medlemmernes fragtagenturer i Atatürk Lufthavns THY Cargo-faciliteter, konverteres til TL til en passende valutakurs efter den nylige valutakursstigning.

International Transport and Logistics Service Producers Association Formand Emre Eldener, næstformænd Turgut Erkeskin og Nil Tunaşar, UTİKAD bestyrelsesmedlemmer og general manager Cavit Uğur'ın UTİKAD delegation, 6 tirsdag, udnævnt til general manager for Turkish Airlines Bilal Ekşi ' og "held og lykke" -besøg, og inden for dette omfang havde General Manager Ekşi lejlighed til at diskutere spørgsmål relateret til sektoren ansigt til ansigt.

Under besøget blev den aktuelle situation i logistiksektoren i forhold til lufttransport og THY Kargo evalueret. UTİKAD Management oplyste, at forbindelserne mellem THY Kargo og luftfragtagenturer skulle udvikles på en mere solid grund, og informerede også om IFACP (IATA-FIATA Air Cargo Program) -programmet underskrevet af IATA og FIATA.

Under besøget skulle Turkish Airlines 'Cargo Operations Management and Information System (COMIS), der blev brugt i den daglige drift af problemerne udtrykt i UTİKAD formand Emre Eldener, COMIS for at sikre den forventede effektivitet af de nødvendige opdateringer og forbedringer hurtigst muligt.

UTİKAD Præsident Eldener oplyste, at huslejen på de kontorer, der blev brugt af UTİKAD-medlemmernes luftfartsagenturer i THY Cargo-faciliteter i Atatürk Lufthavn, betales i US Dollars. har anmodet om.

THY General Manager Bilal Ekşi lyttede til problemerne, der blev forelagt af UTİKAD-delegationen, en efter en og sagde, at de ville gå til strukturændringen i den nærmeste fremtid, og at de planlagde at gå en vej til at løse problemerne med starten af ​​THY vicegeneraldirektør Turhan Özen, der er ansvarlig for den nyudnævnte last. Bilal Ekşi oplyste, at Turhan Özen, der blev udnævnt til THY assisterende daglig leder, kommer fra den private sektor, og at han har betydelig erfaring inden for logistikssektoren, og han sagde, at forbindelserne mellem THY Kargo og luftfragtagenturer vil blive forbedret, og de vil være mere kundeorienterede. Efter indvielsen af ​​Ozen sagde THY General Manager Ekşi, at der var planlagt et værksted med luftfragtbureauerne og bad UTİKAD-delegationen om at udarbejde en rapport, der inkluderer den generelle situation for luftfragttransport, de problemer, der blev opstået med THY Kargo, og om at blive videresendt til ham ved udgangen af ​​året.

Ekşi sagde, at luftfartsagenturer vil mødes med Generaldirektoratet for Statens Lufthavne for konvertering af kontorleje, der er betalt i amerikanske dollars til TL, og erklærede, at han ville bestræbe sig på at fremstille en løsning i denne henseende.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar