Australien, 40 vil undskylde for den tidligere Granville-togkatastrofe

Australien, 40 til at undskylde for Granville-togkatastrofen sidste år: Staten New South Wales (NSW) vil undskylde familier, der mistede deres kære i Granville-togkatastrofen efter 40-årene. 18 januar I denne tragiske hændelse ved 1977 forlader pendeltoget skinnerne nær Granville-togstationen, og broen kollapser på vognene; 83 mennesker blev dræbt og 213 mennesker blev såret. Transportminister Andrew Constance fremsatte en erklæring til ABC med undskyldning for de berørte.

Herkes Selvfølgelig er alle meget oprørt over dette, sagde Con Constance. Boyunca I løbet af årene har vores nation været nødt til at beskæftige sig med en af ​​de mest forfærdelige katastrofer i sin historie. En NSW-premierminister beskriver nu statens jernbanesystem som "ratty".

18 Januar 1977 mennesker blev dræbt og 83 blev såret i et togulykke. Ulykken opstod som følge af nedlæggelsen af ​​passagertoget sporet, hvilket forårsagede bruddet af broen, der blev ramt af det drivende tog. Undersøgelser og undersøgelser afslørede manglende investering, manglende vedligeholdelse og afhjælpning, og i katastrofens forløb var regeringen i alvorlig gæld for at modernisere jernbanerne.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar