Rize-Artvin Lufthavn lanceres i april

Rize-Artvin Airport Foundation aprilogså sendt ud: transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Arslan: "Havet blev bygget på fyld metode med Tyrkietbliver den anden lufthavn Rize-Artvin lufthavnVi modtog økonomiske forslag. kalkun10 til 15 vil meddele, hvem der vandt bud på infrastrukturen i denne lufthavn, som vil være en af ​​de største investeringer i lufthavnen içinde

Transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Ahmet Arslan, på havet vil blive bygget med fyld metode er Tyrkiets anden lufthavn Rize og Artvin modtaget finansielle bud på lufthavnen, sagde: "Tyrkiet, der vandt udbuddet infrastrukturen for lufthavnen vil være en af ​​de gigantiske investering vil forklare i 10 at 15 dage . ”

Arslan sagde, at de planlægger at lægge grundlaget for lufthavnen i april, og sagde, at lufthavnen, der vil kunne betjene 3 millioner passagerer, vil være afsluttet af 2022.

Minister Arslan sagde i en erklæring, Rize-Artvin lufthavn erklærede, at de modtagne økonomiske forslag, lufthavnens infrastruktur til opførelse af det 5-firma, der deltog i buddet, sagde.

Rize center 34 kilometer, Trabzon 105 kilometer, Artvin er 75 kilometer væk vil blive bygget Yesilköy og søndag kystnære lokalitet Rize og Artvin Lufthavn er verdens fjerde, mens Tyrkiet Ordu-Giresun Lufthavn efter en anden hav ved påfyldning Lufthavn Arslan påpegede, at ”5, som blev betragtet som tilstrækkeligt i buddet, tilbød 4 fra virksomheden. Det laveste bud blev givet af Cengiz İnşaat-AGA Energy Partnership. Efter evalueringen af ​​de pågældende økonomiske tilbud vil det vindende selskab blive bestemt. ”

Arslan, Tyrkiet, der vandt udbuddet om lufthavnen vil være en af ​​de gigantiske investeringer i infrastruktur sagde de forklarer i 10 at 15 dage "så vi planlægger på at vinde til at underskrive kontrakten med selskabet og tage udgangspunkt i lufthavnen indtil april." Vurderingen fundet.

  • ”Vi vil fjerne befolkningens længsel efter”

Minister Arslan erklærede, at Rize-Artvin Airport-projektet altid har været på dagsordenen i regionen i mange år og forventes at se frem til det, og tilføjede, at lufthavnen vil være afsluttet med 2022 indtil året.

Arslan erklærede, at der vil blive gjort et vigtigt arbejde for at beskytte Sortehavet mod de onde bølger, og at 85 millioner tons stenfyldning vil blive foretaget i havet, og projektet er kedeligt.

Arslan oplyste, at de planlægger at starte overbygningsprojektet, mens infrastrukturkonstruktionen foregår. ”Inden for dette omfang er udbudsarbejder påbegyndt til implementering af terminalbygningen og andre overbygningsfaciliteter. Terminalbygningen, der er planlagt til at have et lukket område på cirka 20 tusind kvadratmeter, vil blive konstrueret på en måde til at betjene næsten 3 millioner passagerer. Når det kommer til menneskelig service til mennesker, når intet kan stå foran os. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar