Tæt på slutningen af ​​Sogucaks 1-jernbanetunnel lukket på grund af nedbrud

Nærmer sig slutningen af ​​jernbanetunnelen i 1-nr: TCDD 3. Regiondirektør Selim Koçbay, den lukkede 1-tunnel i Balıkesir Savaştepe på grund af sammenbruddet af vejbyggerier og arbejder, TCDD'li tekniske team og virksomhedens embedsmænd undersøgt på stedet. Tunnelen er planlagt åbnet på kort tid som et resultat af de arbejder, der foregår hurtigt og kommer til den sidste etape.

TCDD 3. Regionchef Selim Koçbay, 3 millioner 200 tusind pund for den sammenbrudte tunnelinvestering er foretaget og reparationer er færdige, Balikesir Izmir begynder at køre igen mellem togrejserne, 378 meter tunnel gennem tunnelen med jumbo hulboremaskine 8 tusind 672 tusinde 22 meter beton, sagde tusinde 500 ton cement blev injiceret.

05 marts 2016 På 1-tunnelen i Soğucak kan 10 ikke betjenes mellem Balıkesir og Izmir. TCDD 3 Regional Region Manager Selim Koçbay meddelte, at tunnelen, der kollapset i Balıkesir-Izmir togrejser, ville starte igen med 2-reparation inden for måneder.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar