Kæmpe investering i Tyrkiet vil tilføje momentum til generatoren industrien

Tyrkiets gigantiske investering vil tilføje momentum til generatoren industri: planlagte investeringer i byggesektoren i Tyrkiet er også håbefulde generatoren industrien. Tyrkiets 2023 projekter, Aksa Power Generation CEO angivelse bane vejen for generatoren industri Alper Peker, indtil år 2025 selskab 1 milliarder omsætning mål på linje med Tyrkiet den, efter Kina og USA siger, at de vil fortsætte med at evaluere investeringsmuligheder i Europa.

Dagens sociale og økonomiske begivenheder, stigende industriel produktion, masseboliger påvirker direkte det regionale elbehov. Denne udvikling gør generatorer til den hurtigst voksende energikilde i verden. Tyrkiets Aksa Power Generation CEO og en af ​​de mest magtfulde spillere i verden Alper Peker generator industri, fremhæver i dag generator ville give impulser til udviklingen af ​​sektoren i byggebranchen oplevet i Tyrkiet.

Store projekter øger konkurrencen i sektoren

Tyrkiet, på linje med verdensomspændende 2023 mål sigter mod at skrive under på større projekter. Så dette er angivelse af projektet ville bringe brummer af generatoren sektor i Tyrkiet; ”Energikontinuitet er den vigtigste dagsorden i alle sektorer. For at producere generatorer til sektorernes behov er det nødvendigt at lægge vægt på F & U-undersøgelser. I denne sammenhæng vil det at give en passende generator til de enorme investeringer, der skal foretages for vores land, styrke det konkurrenceprægede miljø i sektoren og støtte udviklingen af ​​vores sektor. ”

Peker sagde, at de er kommet på spidsen i store projekter med deres verdensomspændende F & U-struktur og 7 / 24 servicekapacitet. Aks Som Aksa Power Generation udfører vi meget vigtige værker over hele verden med vores F & U-aktiviteter udviklet til de tjenester og krav, vi stiller. Vores primære ansvar er at tilbyde det bedste for vores land. Vi giver at støtte projekter, der vil bære vores land til destinationen vil bære os til en lysere fremtid sammen med Tyrkiet, "sagde han.

Byforvandlingsprojekter skaber muligheder for sektoren

Ændring af behov Selv om de nye behov opstår på generatormarkedet, er den vigtigste ændring, der former generatormarkedet, at konceptet med at brænde lys, når elektriciteten afbrydes i størstedelen af ​​befolkningen, er forsvundet.

Peker sagde, at med byomdannelsesundersøgelserne kan der opstå en ny mulighed for udvikling og strukturering. "Dagens skiftende livsstilsvaner i Tyrkiet 'sætter nye husstande behov mennesker. Mens disse vaner forklarer årsagen til energibehovet, afslører det faktum, at kombikedlerne i husene ikke fungerer uden elektricitet i vintermånederne, billedet med større klarhed. 7 millioner renovering af boliger inden for rammerne af byomdannelse i Tyrkiet ses omkring den forreste. Vi mener, at vores sektor, der leverer uafbrudt energi, er af stor betydning for opbygning af levelige byer. Inden for dette omfang har vi som Aksa Power Generation mål om at fortsætte vores vækst med produkter og tjenester af høj kvalitet i lyset af 2017 kundetilfredshedsprincippet i 100. ”

Afrikanske lande gennem Europa
Aksa Power Generation, der når verden rundt med sine produktionsfaciliteter i Amerika og Kina samt salgskontorer; såvel som hjemme, fungerer det godt i udlandet. Aksa Power Generation, der sigter mod at flytte sin top fem plads i verden til top tre, fokuserer på Indien og Afrika.

Alper Peker, administrerende direktør for Aksa Power Generation; ”Som Aksa Power Generation fanger vi nye muligheder på mange nye markeder i udlandet ved at lære og evaluere forholdene på målmarkederne. Vi har en søgning i Europa i Italien og Spanien. I de afrikanske lande har især spanske virksomheder en vigtig aktivitet. Ved at evaluere dette, mens vi styrker vores position i regionen, flytter vi vores plads i verdensrangementet med det målrettede køb ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar