UTİKAD og Beykoz University vil holde pulsen i sektoren

UTİKAD og Beykoz Universitet for at holde sektorens puls: International Transport and Logistics Service Producers Association UTİKAD, Beykoz Universitet i samarbejde med puls af logistik sektor igen. Undersøgelsen 'Trends in Logistics Sector', der blev gennemført i 2014 og 2015 år, genoptages i 2017.

Den forskning, der vil afsløre vigtige oplysninger i processen med at nå strategier og mål for den tyrkiske logistiksektor, gentages hver tredje måned. Kørselsplanen for sektoren trækkes i lyset af de oplysninger, der er opnået som følge af den undersøgelse, der skal anvendes på UTİKAD-medlemmer.

UTİKAD og Beykoz Universitet "Logistik Research and Application Center" i samarbejde, den tyrkiske transport og logistik sektor for at følge de forskellige perspektiver og opfattelser under "Logistics Sector Trends Survey geç er genlanceret. Forskningen, som startede i 2014, og som holder pulsen i sektoren, vil blive gentaget en gang om måneden i 2017, og forskningsresultaterne vil blive delt med offentligheden.

İK Trends in Logistics Sector yapılan, som blev arrangeret i samarbejde med UTİKAD og Beykoz Logistics Vocational School Logistics Applications og Research Center, kaster lys over udviklingen og problemerne i logistikområdet. Resultaterne af de undersøgelser, der blev udført hver tredje måned, blev evalueret af logistikansøgningerne og forskningscentret for Beykoz Logistics Vocational School og blev præsenteret for offentligheden på pressekonferencer.

Fakultet for erhvervs- og ledelsesvidenskab ved Beykoz Universitet, Prof.Dr. Dr. Mehmet Şakir Ersoy og UTİKAD General Manager Cavit Uğur mødtes. Som et resultat af mødet i UTİKAD foreningsbygning blev det besluttet at genudføre "Trends Survey in Logistics Sector" i 2017.

På mødet, Prof. Dr. Beykoz Logistik Vocational High School, der henviser til de succesfulde læringsaktiviteter. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, X Som et resultat af disse undersøgelser blev 7 grundlagt i september 2016, og Beykoz University blev etableret, og "Logistik Research and Application Center" blev etableret på universitetet. I de kommende perioder vil undersøgelsen af ​​tendenser i logistik sektor blive udarbejdet og gennemført af dette center. "

At de er glade for, at den forskning, der vil blive gennemført i 2014, vil blive implementeret igen. Dr. Oy UTİKADs støtte er af stor betydning for os. I de senere år er undersøgelser i undersøgelserne Trends in Logistics Sector blevet gennemført med støtte fra UTİKAD-medlemmer.

Det store antal undersøgelser, der blev besvaret under undersøgelsesapplikationerne, er af stor betydning for, at dataene repræsenterer synspunkter fra alle afdelinger i sektoren og som følge heraf udarbejder en sund rapport ".

At den forskningsrapport, der skal udarbejdes som følge af undersøgelserne, vil udfylde en vigtig mangel i beslutningsprocesserne fra repræsentanterne for logistiksektoren i særdeleshed. Dr. Ersoy, "de rapporter, der skal oprettes som følge af undersøgelserne, kan videnskabelige og sunde data overføres til de relevante enheder af offentligheden, samt oprettelsen af ​​en sund infrastruktur i den forstand at skabe den offentlige mening," sagde han.

Undersøgelserne, der blev sendt til lederen af ​​UTİKAD-medlemmet 413 logistikfirmaet, som omfattede evalueringen af ​​logistiksektoren inden for rammerne af "realisationer" og "forventninger", der blev udført under FIATA World Congress, som UTİKAD i 2014 gennemførte, afslørede slående resultater. Emre Eldener, formand for UTİKAD, udtalte, at genindførelsen af ​​forskningen vil belyse sektorens fremtid og sagde: "Vi er opmærksomme på, at UTİKAD har et stort ansvar i processen med at realisere strategier og mål for den tyrkiske logistiksektor. Af denne grund gør vi vores bedste for at støtte videnskabelige undersøgelser, som vil holde pulsen i sektoren og gøre det muligt for os at handle effektivt i vanskelige tider. På dette tidspunkt vil vi med denne forskning gennemføre med Beykoz University, vi vil sikre, at sektoren kan måles med en procentdel af tallene, samtidig med at vi afslører vores virksomheds forventninger i sektoren. På den måde kan virksomhederne i vores sektor komme til at bestemme, hvad der sker i logistik i procentsatser, og påtage os forpligtelsen til at hjælpe dem med at danne deres bæredygtige politikker for fremtiden. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar