Ægyptenes eneste jernbane- og transportmesse til at forbinde Afrika og Mellemøsten med Giant Investments, Mellemøsten og Afrika Rail Show 11-13 October 2017

11-13 OKTOBER 2017 Mellemøsten og Africa Rail Show, som forbinder Afrika og Mellemøsten med Giant Investments, er den eneste jernbane- og transportmesse i Egypten, hvor Mellemøsten og Afrika mødes. det har kapacitet til at levere et transportnet, og denne kapacitet er bevist i Egypten med nylige investeringer.

11-13 Oktober Jernbaneshowet i Mellemøsten og Afrika, der arrangeres af messer Expotim og Pyramids i Kairo, Egypten, i Egypts hovedstad, afholdes under regi af det egyptiske transportministerium og vil blive brugt til store offentlige transportprojekter i hjertet af landets økonomiske fornyelsesstrategier. forventes at svare.

Miljø Velegnet til nye investeringer
I Egypten, hvor den første jernbanelinje i Afrika blev bygget i 1856 og den anden i verden, går jernbanetransport tilbage til meget gamle år. Denne første linje, der forbinder Kairo og Alexandria, leverede 209 km transport. Når vi ser på processen siden da, ses det, at der ikke er nok investeringer i jernbanetransporten i Egypten sammenlignet med vejtransporten. I dag; Med nye investeringer og projekter er jernbanesektoren i Egypten karakteriseret som en sektor, der er åben for udvikling og har potentiale. Her er nogle af disse nye projekter:

Nye investeringer:

Ny silkevej:
- Beskrivelse: Kinas 3 megaprojekt, der forbinder kontinentet
- Investering / værdi: 4 / 8 billioner $
- Fordel: Det forventes at øge den kommercielle effektivitet, kulturudveksling, produktion og investeringer i regionen.

Højhastighedstogprojekt:
- Forklaring: Projektet er planlagt til at forbinde det nordlige og sydlige Egypten
- Investering / værdi: 10 milliarder dollars
- Fordel: Med denne linje, der passerer gennem Kairo, reduceres rejsen fra det nordlige til det sydlige af landet kun til 10 timer.

Alexandria-Aswan Line:
- Forklaring: Jernbaneprojekt 900 km, der skal opføres mellem Alexandria-Aswan fra Folkerepublikken Kina
- Investering / værdi: 10 milliarder dollars

Cairo Metro:
- Beskrivelse: Bygningen af ​​6-metro i Kairo, som er under opførelse, forventes afsluttet kl. 2020.
- Fordel: Lindrer bytrafikken markant. Med dette projekt bevæger jernbanesektoren sig til en vigtig position i løsningen af ​​bytrafikproblemet.

Mellemøsten og Afrika Rail Show, som vil blive arrangeret af Expotim og Pyramids Fuarcılık, er den største del af de kampagner og begivenheder, der skal afholdes i landet for at mobilisere sektoren og til at tiltrække de internationale investorer til Egypten og til at dele de seneste innovationer inden for knowhow og teknologi inden for jernbanetransportsektoren. .

For mere information om denne begivenhed, kontakt venligst messearrangørerne:
Expotim International Fair Organisations - 00 90 212 356 00 56 / info@expotim.com
Pyramids International Group - 00 202 262 33 190 / info@marailshow.com

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar