Karamana New Overpasses

Karamana New Overpasses: Karaman Mayor Ertugrul Caliskan, TCDD tjenestemænd kommer sammen, Larende underpass og 82. År koordinering møde blev afholdt for 2 overpasses skal bygges mellem State Hospital og Kiyik.


TCDD embedsmænd, borgmester Ertugrul Caliskan og enhedschefer i Larende underpass og 82. År Han gav oplysninger om to overpass projekter planlagt at blive bygget mellem State Hospital og Kızık.

Borgmester Ertuğrul Çalışkan evaluerede mødet: kapsamında Inden for rammerne af højhastighedstogarbejder, vil der blive bygget nye underkørsler og overkørsler i nogle regioner i samarbejde med vores kommune og TCDD. I Larende underpass-projektet blev en af ​​dem den første gravning skudt for nylig. Et andet overkørselsprojekt i Karaman-Ulukışla højhastighedsprojekt er 82. År vil blive anvendt mellem stats hospitalet og Kizik. I denne region vil 2 separate overpass blive afsluttet på kort tid og taget i brug af vores by. Larende, Sümer og Yenişehir kvarterer, der har levet på den anden side af jernbanen i lang tid, vil blive integreret med byen gennem disse underpasser og overpasser. "Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar