Kort for at vise opdaterede Yandex-navigationsparkeringspladser

yandex navigation
yandex navigation

Kort opdateret Yandex Navigation viser dig parkeringspladser: Navigation og Maps, en af ​​Yandex mest populære apps, udvikler sig fortsat med nye funktioner, der gør livet lettere. Yandex Navigation løsning bragte problemet med at finde parkeringsplads, hvilket er et af de største problemer med bilisterne i trafikken. I den første tjeneste i Istanbul vil Yandex Navigation brugere nu kunne se de nærmeste parkeringspladser sammen med aktuelle trafikoplysninger og alternative ruter. Samtidig med funktionen parkeringsfaciliteter lavede Yandex Maps en vigtig opdatering på mere end tusind punkter i 14 i Istanbul.


Hidtil brugere af mange "firsts" for at indføre Maps Yandex Navigation, en innovativ funktion bragt til Tyrkiet vil yderligere reducere tidsforbruget i trafikken. Kør til det nærmeste gratis bestemmelsessted, og hvori de nye betalte parkering "parkeringspladser" funktionen vil blive oplevet af Yandex første gang navigation brugere i Tyrkiet. Dette tilbudt brug af ejendommen i den første fase af driverne i Istanbul, vil Tyrkiet fortsætte med at sprede over for andre provinser, herunder Ankara i den kommende periode især.

Føjet til grænsefladen, når man nærmer sig destinationen i Yandex Navigation "P" Ved at klikke på knappen kan brugerne se, om der er åbne eller lukkede parkeringsmuligheder på kortet, og om parkeringspladserne er gratis eller betalt.

I alt 5496 parkeringspladser, inklusive 1359 betalt og 6855 gratis i forskellige regioner i Istanbul, er blevet tilføjet til kortet over Yandex Navigation. 6144 af parkeringsgaragen til Yandex Navigation er åben, og 711 er lukket. Derudover kan 1566 parkeringsoplysninger, der kan parkeres på gaden, deles med brugerne.

Yandex har opdateret mere end tusind point på Istanbul kort

Der blev også foretaget en omfattende opdatering på Istanbul-kortet over Yandex Maps. Det samlede 14193-punkt på kortet er blevet fornyet. Den nye 2862-sti blev tilføjet til kortet, mens navnet på 2100-gaden blev ændret. Også 1139-vejen blev lukket, hastighedsgrænserne for 300-vejen blev opdateret, og kørselsretningen af ​​228-vejen blev ændret.

"Vores største mål er at spare tid i trafik til vores brugere ıza

Yandex Map Services Manager Onur Karahayıt gav følgende oplysninger om nye funktioner og opdateringer: "Vi vil være den vigtigste hjælper af vores brugere i trafikken ved konstant at forbedre Yandex Navigation og Maps. Vores største mål er at gøre livet lettere ved at finde løsninger på problemerne i trafikken og spare tid for vores brugere. Vi mener, at parkeringsfaciliteterne vil blive brugt intensivt. Når vi ser på eksemplerne på navigationsapplikationer i verden, ser vi, at der ikke er nogen konkret løsning på parkeringsproblemet. Vi viste den smidighed til at tilbyde denne funktion til vores brugere som Yandex tjenester i Tyrkiet. Fra dette synspunkt var funktionen af ​​parkeringspladser et af de bedste eksempler på vores pioneridentitet. Vi har også opdateret vores Istanbul-kort for at forbedre vores brugeres oplevelse samtidigt med parkeringsfaciliteterne i Istanbul. '

Kort Yandex Services Manager Onur Karahayıt, i Tyrkiet i den kommende periode "første" vil være en række nye funktioner til at tilbyde flere tjenester sagde, at de ville.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar