MANULAŞ ødelagte kopi af identitet

MANULAŞ Ødelagte kopi af identitet: Under udveksling af elektroniske kort, der blev brugt i offentlig transport i Manisa, blev identitetsfotokopier og andre dokumenter, der blev anmodet om fra borgerne, ødelagt af MANULAŞ Generaldirektoratet. MANULAŞs generaldirektør Mehmet Oluklu udtalte, at dokumenterne blev taget som de blev modtaget, og dokumenterne blev ødelagt ved at blive brændt i hulen.


MANULAŞ Generaldirektoratet for Manisa Metropolitan Municipality, de dokumenter, som borgerne har taget under udvekslingen af ​​elektroniske kort, der anvendes til offentlig transport, ødelagde Manisa Metropolitan Municipality Kırtık Construction Site. Ødelæggelsen af ​​de dokumenter, der blev brændt i grusgraven MANULAŞs generalsekretær Mehmet Oluklu blev fulgt. Mehmet Oluklu, administrerende direktør for MANULAŞ, der gav oplysninger om emnet, sagde: üzere Som du ved, har vi startet omdannelsen af ​​Manisa Card, som vi startede i Manisa-distrikterne i 2015 i slutningen af ​​2016. 1 December Vi har accelereret kortudskrivning fra datoen for 2016, men specielt i lyset af intense krav i de sidste dage i december, begyndte vi at modtage krav frem for printkort. "

Pakket og vedligeholdt som modtaget
Generaldirektør Mehmet Oluklu udtalte, at der blev taget fotokopier af befolkningspapirprøver for at forhindre borgeres ventetid, mens kravene blev modtaget og sagt, süre I løbet af denne tid samlede vi omkring 60 tusind applikationer. Vi lavede deres kortudskrifter og leverede dem til deres ejere. Senere, da vi spurgte, hvad disse dokumenter ville være, sagde vi, at vi vil holde dokumenterne og derefter ødelægge dem. Som du kan se, holdt vi disse dokumenter. Som vi har modtaget ødelægger vi disse dokumenter i dag. "

Kort applikationer i gang
Generalchef Mehmet Oluklu udtalte, at kort blev leveret til ca. 400 tusinde mennesker i Manisa og omkring 170 tusinde mennesker i centrum og sagde, "Vores kortapplikationer fortsætter stadig i vores ekstra servicebygning. Kortudskrivning finder sted omkring 800-900 dagligt. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar