Handelsmesse Izmir monorail linje

Tendertid på den retfærdige Izmir-monorail linje: Governor of Izmir besluttede, at miljøvurdering ikke er nødvendigt for det 2.2-kilometer lange monorail-projekt, der er planlagt af bymidten Izmir mellem Gaziemir og ESBAS-stationen og Fuar Izmir. Izmir Metropolitan Municipality vil holde bud på projektet i 2017 år.

Izmir Metropolitan Municipality, Izmir, jernbanesystemet til at levere transport til monorail forberedt til Project Introduction File, MKB at afgøre, om behovet blev leveret til guvernøren i Izmir i november sidste år. Filen gik gennem den første inspektion i henhold til formatet. Mangler blev rapporteret til kommunen. Efter afslutningen af ​​institutionens mangler og udtalelser blev monorail-filen 10 sendt tilbage til guvernørens kontor i februar 2017. I februar meddelte 23, at MKB ikke er nødvendig for Monorail-projektet.

Efter denne beslutning vil tjenestemænd i Izmir Metropolitan Municipality byde på 2017 år. Monorail 2.2 transporterer passagerer mellem İZBAN og den nye messeplads på en to-kilometer rundtur. Passagerer, der ønsker at komme til det nye udstillings kompleks med luft udefra forstæderne og İzmir, vil kunne nå messen via monorail system efter ankomsten til ESBAŞ station med İZBAN. Besøgende vil kunne bruge det samme system til gengæld. monorail set eksempler i verdens udviklede byer, vil blive etableret for første gang i Izmir, Tyrkiet.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar