Generaldirektoratet for Highways 3.

Generaldirektoratet for Highways 3.Köprü Vedligeholdelsesbeskrivelse: General Directorate of Highways, nogle aviser og hjemmesider, Yavuz Sultan Selim Bridge hævdede, at vedligeholdelsesudgifterne for General Directorate of Highways hævdede, at opførelsen af ​​Yavuz Sultan Selim Bridge -devret (BOT) -projektet, udføres alle drifts-, vedligeholdelses- og driftsaktiviteter inden for rammerne af projektet af ICA-Astaldi Consortium (ICA), og omkostningerne rapporteres af ICA.

Generaldirektoratet for Highways, Yavuz Sultan Selim Bridge og motorvejsvedligeholdelse, rengøring og snedkørsel udført af generaldirektoratet for motorveje under tilsyn og koordinering af generaldirektoratet for motorveje udtalte, at betydningen af ​​broen og motorvejen BOT-projektet (BOT) I denne sammenhæng udføres alle operationer, vedligeholdelses- og driftsaktiviteter som trafikstyring, vedligeholdelsesadministration, affaldssamling, snebekæmpelse, saltning / opløsning af spredning og reparation af ICA, og omkostningerne ved disse undersøgelser er omfattet af ICA. . ' blev brugt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar