Bursaray vil gå under jorden

Bursaray vil passere under jorden: Bursa Mayor Recep Altepe var gæst på martsmødet i bestyrelsen for Bursa Journalists Association.

At sige, at hovedstadsinvesteringsprioriteten er et trafikproblem, meddelte borgmester Altepe, at der er planlagt nye alternative veje, en ny viadukt vil blive foretaget til Acems, og nye linjer Bursaray vil gå under jorden.

Altepe understregede, at 70 tusinde biler blev tilføjet Bursa trafik årligt og sagde, kadar Vi har bygget 68 broer og krydsninger hidtil. 20-kilometerbanesystemet 60 er steget til kilometer. Vi har lige slået ned tusind 500 bygninger for at gøre vejen. "

Bursa borgmester Recep Altepe var gæst på martsmødet i bestyrelsen for Bursa Journalists Association.

BGC Præsident Nuri Kolaylı udtrykte sin fornøjelse til at være vært for præsident Altepe på mødet på BGC's hovedkvarter i pressekulturpaladset, og sagde: "Problemerne i den by, vi lever i, er alle os problemer, uanset vores politiske tankegang. Vi er klar til at støtte ethvert arbejde og hvert positivt projekt for Bursa som BGC. "

BGC også give oplysninger om boliger Yunuseli Kolaylı, "BGC Toki huse, var en eksemplarisk projekt i Tyrkiet. Ingeniører har brugt intelligente teknologier i alle bygninger, fra elevatoren til de øvrige materialer. Det var et projekt i osmannisk arkitektur, der ville tilføje en vision til Bursa. Vi takker alle, der har bidraget.

FORKLARING AF TRAFIK INVESTERINGER
Præsident Altepe talte under besøget, at TOKI Yunuseli-boligerne til BGC-medlemmer tilføjer værdi til Bursa og tilføjede: BG Jeg ønsker BGC TOKI-boliger bygget til journalister til gavn for journalister og Bursa. "

At sige, at de har gjort en stor indsats for at løse trafikproblemet i Bursa, sagde borgmester Altepe: "De siger, at T2 ikke forårsager underjordiske fra sporvognslinjen. Folk vil rejse med syne, mens de rejser med metro. Ingen ønsker at rejse under jorden. Dette er tilfældet over hele verden. Det er nødvendigt at gå under jorden. Undergrundsbaner er lavet på grund af densiteten på jorden. Efter vores arbejde på Istanbul Road, vil vi gøre vores underjordiske linjer under jorden. Begyndende fra Yıldırım, vil vi bringe metrolinjer til alle byens gader. Målinger og værker af nye metroprojekter er under forberedelse. Vi vil forklare dem en efter en. Alt dette kræver en vis omkostning. Hidtil har vi bygget 68 broer og kryds. 20-kilometerbanesystemet 60 er steget til kilometer. Vi ødelagde blot tusind 500 bygninger for at gøre vejen. Dette sker alt sammen med penge ".

"Alle vil have en naboskab Ç

Bursa, hvor der er problemer i Metropolitan Kommunes hænder, understreger præsident Alteps opmærksomhed, fortsatte sin tale:

"Vi tager seriøse trin om stoffer i Bursa. Vi har møder med alle foreninger og sportsforeninger i nabolaget. Vi har for nylig haft et møde med 28 foreningen. Kvarteret vil give fred i nabolaget. Alle vil tage sig af deres landsby, kvarter. Staten vil støtte det. Enhver kan sidde hvor som helst, men alle vil følge reglerne. Ingen vil såre nogen. Vi vil beskytte vores problemer uden at glemme, at vi lever i lovens tilstand. "

"Vi har DRUM, nogen at bo"

Præsident Altepe gjorde de nødvendige foranstaltninger i forbindelse med bytrafikproblemet, og understregede, at undersøgelserne startede med bestemmelsen af ​​antallet af køretøjer på vejene, og at alle reglerne er baseret på videnskabelige formål.

I Bursa er der åbnet yderligere veje for at lette trafikken i byen: "Vi skal sørge for, når vi går fra Çekirge til skulptur og vender tilbage fra Kükürtlü Street. Dette skal dog gøres for at lette trafikken. Vi bygger en anden viadukt for at fjerne trafikpropper på Acemler Junction. Vi forbinder det med ringvejen. Projektet er i gang. Vi vil gøre det på kort tid ".

Påpegede, at Metropolitan Municipality skulle være udstyret med mere myndighed i løsningen af ​​trafikproblemer, sagde borgmester Altepe, biri. En af problemerne i Bursa er tromlen og gavlen i en anden. I Bursa laver vi alle veje, kryds, bro, sporvogn og metro investeringer. Men vi har ikke beføjelse til at håndtere alle aspekter af trafikken. Hvis jeg gør det hele vejen, broen, metroen, bliver jeg nødt til at stoppe trafikbilletten. Manden parkerer sin bil på det forkerte sted. Jeg kører bilen og jeg betaler for det. Så sidder stenene. Efter folkeafstemningen er loven om lokale myndigheder. De vil give kommunerne beføjelse til at stoppe trafikken. Men vi vil have alle kræfter i forbindelse med trafik. Hvis vi driver dette, vil jeg igen investere i trafik med de gebyrer, vi modtager. Jeg tror, ​​at disse beføjelser vil blive givet til storbykommunerne med den nye lov ..

NYT PROJEKT FOR ACEMS

Bursa Kommune Borgmester Recep Altepe, der hedder, at trafikbelastningen ved nybegyndernes sammenkørsel vil blive løst med en ny viadukt, fortsatte som følger:

"Vores viadukt, som vil stige over det plot, hvor nedrivningshuset er færdigt i Acemler, vil blive forbundet til den nærliggende ringvej. Så vi vil give en ny vej tilbage. Så der vil være en anden dobbeltløbsvej fra nybegynderne til ringvejen. Hvis 3 tusinde køretøjer passerer nu, vil en 3 tusind køretøjer passere gennem projektet, når det er færdigt. Vi vil forstørre forbindelsen mellem roserne med en anden strimmel. Vi lancerer 3-banen. Motorvejen vil fortsætte som en 3-bane uden nogen sammentrækning. "

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar