Eurasia Rail lancerer 2017 Fair Døre til besøgende

Eurasia Rail åbner sine døre for besøgende: 2017. International jernbane, letbanesystemer, infrastruktur og logistik Fair-Eurasia Rail 7 Fair 2017 Marts 02 blev åbnet i Istanbul Exhibition Center.

Åbning til Istanbul Expo Center; Viceminister for transport, maritime anliggender og kommunikation Yüksel Coşkunyürek, viceminister under ministeriet for transport, maritime anliggender og kommunikation Orhan Birdal, generaldirektør for TCDD İsa Apaydın, UIC International Railways Association General Manager Jean Pierre Loubionux og ledende medarbejdere i førende institutioner og organisationer i jernbanesektoren.

Under åbningsceremonien sagde viceminister Coşkunyürek: ”Vores nationale højhastighedstog, vores nye generations elektriske dieseltog og vores nye generations nationale godsvognsarbejder fortsætter hurtigt. Nærmer udviklingen af ​​jernbanesektoren i Tyrkiet drives af de trin 2023 2023 os at nå vores mål i 500 milliarder eksport mål vil give et stort bidrag. "Shaped sagde han.

TCDD General Manager udtalte, at Eurasia Rail ser det som en mulighed for os at følge de hurtigt voksende teknologier i verden og jernbanesektoren. İsa Apaydın ”Vi byggede højhastighedstogbaner og tog dem i brug. Tyrkiet stadig appellere til YHT-netværket xnumx'n procent af befolkningen fra Ankara til Izmir og Ankara til Sivas at udvide vores arbejde med at opbygge Geceli vi fortsætte dag og nat. "

Efter båndskæringen besøgte Coşkunyürek og hans delegation boderne i messen og modtog information fra udstillerne.

APAYDIN ​​2023 ALNATIEREDE DINE MÅLER

TCDD General Manager, der holdt en præsentation ved panelet med titlen “Railway tı modereret af Orhan Birdal, sekretær for transport, søfartsanliggender og kommunikation. İsa Apaydın, 2023 fortalte visionen.

Puls af jernbanesektoren vil blive opbevaret

Under Eurasia Rail 2017-messen blev der afholdt konferencer om mange emner, såsom urbane jernbanesystemproblemer, indenrigsproduktion på jernbaner, udviklinger i jernbanetrækning og trækning af køretøjer og signalteknologi og jernbanesikkerhed, og målet er at sikre udveksling af viden og erfaring i sektoren på højeste niveau.

TCDD venter på standbesøgere

TCDD, en af ​​de vigtigste tilhængere af Eurasia Rail Fair, tog plads på messen med sin stativ, der blev etableret hvert år.

Brochurer, der er forberedt på at introducere mange projekter op til 160's årlige jernbanehistorie for TCDD og 2023-målene, især High Speed ​​Railway Projects, vil blive delt med besøgende på TCDD-standen.

2-4 2017 afholdes den marts 7 på Istanbul Exhibition Center. Eurasia Rail Fair vil være åben for besøgende hver dag mellem 10.00-17.30 timer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar