Eurasia Rail 2017 Fair, International Summit of World Railway Sector, Åbnet

Eurasia Rail 2017-messen, det internationale topmøde for verdens jernbanesektoren, blev åbnet: International Rail, Light Rail, Infrastruktur og Logistik Fair - Eurasia Rail; 7. engang åbnede dørene. Åbning af messen; TC Viceminister for transport, maritime anliggender og kommunikation Yüksel Coşkunyürek, General Manager for UIC International Railways Union Jean Pierre Loubinoux, UIC Vicedirektør, TCDD Formand og General Manager İsa Apaydın, ITE-koncerndirektør Vincent Brain, ITE Tyrkiets bestyrelsesmedlem Burcu Başer og ITE Tyrkiets transport- og logistikgruppedirektør Moris Revah.

21 udstiller mere end 2 udstillere på 200 tusind m25 i Istanbul Expo Center.4 deltager i forskellige lande. 3 er åben for Eurasia Rail-messen, som er åben indtil lørdag aften; Tyskland, Den Tjekkiske Republik og Frankrig deltager land for land. Eurasia Rail er den eneste i Eurasia-regionen og en af ​​verdens største XNUMX-jernbanemesser. regionen bringer fagfolk fra sektoren sammen med nye investeringer, nye produkter og teknologier. Konferenceprogrammet, der finder sted samtidig med messen, vil give informationsstrøm til sektoren.

regulere den førende udstilling i Tyrkiet, Tyrkiets førende it-industri virksomheder i gruppen placeret mellem EUFOR - E arrangeret af International Fairs International Rail, Light Rail, Infrastruktur og Logistik Udstilling - Eurasia Rail; 7. tider åbnet dørene. 2 - 4 Udstillingen fortsætter i 2017 tusind m21-området i Istanbul Expo Center mellem marts 2; Konferenceprogrammet bringer også udviklinger og innovationer og investeringer i sektoren. Handel; Trafikministeriet, Maritime Anliggender og Kommunikation ministeriet, tyrkiske statsbaner, Tyrkiet Chambers og fondsbørserne Association flere, KOSGEB og Republikken Tyrkiet er også støttet af ministeriet for økonomi.

Taler ved åbningsceremonien sagde viceminister for transport, søfartsanliggender og kommunikation Yüksel Coşkunyürek: büyük Hvad vi kan sige for udviklingen af ​​et land er en stor og effektiv ændring i landets transport. Vi kan sige, at vores Eurasia Rail-messe, der blev afholdt siden 2011, har ydet et stort bidrag til sektoren. Indtil videre er den samlede investering i motorveje, søtransport, luftfartsselskaber og jernbanesektorer 304 milliarder TL, og den største andel af denne investering tilhører jernbaner med 60 milliarder TL. Disse investeringer sikrer landets udvikling, og jo mere effektive investeringerne er, jo hurtigere vil den være i udvikling. Vores mål i 2023; at øge det eksisterende 12.500 km-jernbanenet til 25.000 km. I denne forstand sigter vi mod at investere 2023 milliarder dollars i jernbanesektor i 500. Vi kan sige, at deltagelse af nationale og internationale 200-virksomheder i Eurasia Rail afspejler den gode udvikling i sektoren. Vi er overbevist om, at deltagelsen på messen vil fortsætte i de kommende år. ”

IT Tyrkiet Bestyrelsesmedlem Stjernetegn Baser: "Indtil for nylig kun importlandet i sektoren er vi i stand til brug for udenlandske partnere, både% 100 med indenlandske kapitalinvesteringer, Tyrkiet ikke bygge bro over landet, er det blevet det centrale land i jernbanerne. Sidste år hædrede vi åbningsceremonien for vores messe med deltagelse af vores premierminister Binali Yıldırım, som delte sin værdifulde viden og erfaring med os og designet dette spørgsmål med ministeriet og TCDD. Sammen med alle vores forretningspartnere, vores Eurasia Rail messe; Vi har besluttet at realisere hvert andet år og flytte til Izmir. 10 - 12 April 2019 udstiller sine produkter og tjenester i et bredere område ved Fuarizmir. Jeg er glad for at kunne meddele de gode nyheder om vores nye projekt her. I 2018 afholder vi Demiryolu Istanbul Railway Technologies Congress and Fair ”- IRT, hvor de nyeste teknologier inden for jernbanesektoren finder sted på 1 - 2 marts 2018. I denne forretningsplatform, i modsætning til Eurasia Rail, vil kun teknologisk udvikling og innovationer i sektoren blive udstillet, og informationsstrøm vil blive tilvejebragt. ”

Konferenceprogrammet fortsætter gennem messen; Açık Railway Open Session ”,“ Urban Rail System Problems ”,“ New Railway Law ”, mel Udviklingen i jernbanebiltrækning af køretøjer“, ”Railway Security” og Özel-specialemner i jernbaner; Etk Konsekvenserne af offentlig transport på indenrigsøkonomi ”, Kurumsal institutionalisering af offentlig bytransport”, ”Automation”, ”Sikkerhed”, ”Energibesparelse”, ”Vedvarende energi”, ”Omkostningsreduktion”, ”Nye produktionsteknikker” og ”Jernbanes trafiksikkerhed : Automatiske linjevarselsystemer bilgiler-information vil blive præsenteret for udstillere og besøgende.

Moris Revah, ITE Tyrkiet Transport & Logistics-koncerndirektør, der delte hans synspunkter på messen, sagde: üzerinde Jernbanesystemer bliver mere og mere vigtige, fordi de er hurtige, økonomiske, miljøvenlige, sikre og moderne systemer. I år er vores messe; 25, inklusive Tyskland, Den Tjekkiske Republik og Frankrig, finder sted med deltagelse af landet. Eurasia Rail, som giver en platform for ny erhvervelse, forretningsudvikling, skabelse af nye forretningsmuligheder og samarbejdsmuligheder, bidrager meget til jernbanesektoren og den nationale økonomi. ”

hvilket indikerer øget dag for dag antallet af vellykkede projekter i Tyrkiet Moris Revah, "jernbanesektoren for succesen af ​​verden med vores hjemlige produktion af sporvogne formået at tiltrække opmærksomhed ved giganter, som den tyrkiske industri og teknik oplever mere dag for dag positive konsekvenser. I dag ønsker verdens giganter inden for jernbanesektoren at drage fordel af vores indenlandske leverandører i deres oversøiske projekter. Dette er fremtiden for den tyrkiske jernbanesektor og en meget god udvikling for vores indenlandske producenter. Blandt målene for den tyrkiske jernbanesektor; 7.500 km højhastigheds jernbane og 4.000 km konventionel jernbane, inklusive 13.000 km jernbane, er planlagt at nå en total længde på 25.000 km jernbane. Derudover fornyelse af 4.400 km-linjen ved at afslutte fornyelsen af ​​alle linjer, dele af jernbanetransport; at øge 10% for passagerer og 15% for fragt og at afslutte liberaliseringsprocessen for jernbanesektoren. Eurasia Rail sigter mod at bidrage til sektorens opfyldelse af 2023-mål. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar