Antalya 3 Stage Rail System og Cruise Port Project indsendt til YPK Approval

Antalya 3's stagesporingssystem og krydstogtsportprojekter blev indsendt til godkendelsen af ​​Ypk: Antalya Metropolitan Municipalitys Rail System 3 Stage og Cruise Port-projekterne blev givet de nødvendige tilladelser fra Generaldirektoratet for Transportinfrastruktur. Projekterne blev forelagt godkendelsen af ​​udviklingsrådets højt planlægningsråd i næste fase. Ansøgningsanmodningerne blev præsenteret af præsident Türel, udviklingsminister Lütfü Elvan.

De drømmeprojekter, som Menderes Türel, borgmesteren i Metropolitan Kommune ønsker at bringe til Antalya; Rail System 3s tredje fase og en anden vigtig kurve for Cruise Port-projekterne er blevet bestået. Transportministeriet Generaldirektoratet for Infrastruktur gav de nødvendige tilladelser til projekterne. I næste fase blev der forelagt to projekter til godkendelse af ministeriet for udvikling af højplanlægningsrådet. Türel takkede transportminister Ahmet Arslan og alle medarbejdere fra Generaldirektoratet for Infrastruktur, der gav de nødvendige tilladelser til projekterne.

TAK TIL MINISTEREN ELVAN
Præsident Menderes Türel fremsatte anmodningen om projekter i sidste uge til udviklingsminister Lütfü Elvan, der bragte meget vigtige projekter til Antalya under hans kandidatur til Antalya som stedfortræder og som stedfortræder i Antalya. Borgmester Türel takkede minister Lütfü Elvan på vegne af befolkningen i Antalya for deres nære interesse i Antalya, al deres støtte til dato og deres særlige følsomhed overfor disse to projekter. Indikerer, at der er en stor chance for Antalya Elvan'ın Türel, så han sig som en plenarassistent for Antalya, Antalyas interesse for spørgsmål, der aldrig mangler, sagde han.

KURVAZİYER PORT PROJEKT
Antalya vil være et af de vigtigste centre for krydsturturisme i verden med Cruise Port og Yacht Harbour Project i Lara. Kurvaziyer Port Projektet, som kan besøges af gigantiske krydstogtskibe, vil yde et stort bidrag til både turisme og byhandlere. Med projektet kan 2 345-målere, 1 150-målere, 4 100-meters passagerskibe dock docke samtidig. Marinaen har kapacitet til 426 yachter. Tusindvis af velhavende turister kommer til søs til Antalya, som vil blive et vigtigt stoppested for krydstogt og yacht turisme, vil gøre butiksholderne smil.

RAIL SYSTEM 3. FASE
3 vil blive bygget mellem Varsak og Meltem. Startende foran den tidligere Varsak kommune, Kepez Kommune, Sakarya Boulevard-Bus Station-Middelhavsuniversitetet og Meltem'e-linjen kommer til forsiden af ​​Research and Application Hospital og møder den nostalgiske sporvognslinje. Med rehabilitering af 17-kilometernostalielinjen, vil 6-scenelinen fra Varsak til Zerdalilik blive afsluttet. En komplet ring vil blive dannet i Antalya med de øvrige jernbanesystemlinjer. Antalya-Square-Kepez, Meydan-EXPO, Varsak-Meteorology-Meteorology-Sampi Intersection vil nå det samlede 3-kilometerbanesystem i denne periode. Når projektet er afsluttet, vil en borger fra Varsak kunne nå universitetet, hospitalet, lufthavnen, slagtestedet med jernbane.

Türel sagde, at jeg er kommuneansøgningsansvarlig og afleverede andragender til minister Elvan.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar