Hisarcıklıoğlu bad om udvidelsen af ​​højhastighedstoget, lufthavnen og OIZ for Trakya og Edirne

Hisarcıklıoğlu bad om udvidelsen af ​​højhastighedstoget, lufthavnen og OIZ for Thrace og Edirne: TBB Formand M. Rifat Hisarcıklıoğlu, der deltog i det fælles møde i Thrace Region Chamber og Commodity Exchanges med finansminister Naci Ağbal, udtalte at "Thrace giver ret til alle investeringer," sagde han. Minister Ağbal sagde, at han ville yde sin bedste støtte til realiseringen af ​​disse krav.

Det fælles møde i Thrace Region Chamber og Commodity Exchanges arrangeret af Edirne Chamber of Commerce og Industri og Edirne Commodity Exchange og var vært for TOBB Formand M. Rifat Hisarcıklıoğlu og finansminister Naci Ağbal blev afholdt på Lalezar Facilities i Edirne.

I sin tale forklarede TOBB Præsident M. Rifat Hisarcıklıoğlu, at Thrakien har meget vigtige muligheder. At sige, at Thrakien er centrum for landbruget, sagde Hisarcıklıoğlu, "Frugtbare lande. Stenakse træ kommer frem. I ris, solsikke, hvede sırtlıyor Tyrkiets byrde. Center for husdyrhold. Sygdomsfri zone. Turzim har en stor skat. Edirne er den travleste by af historiske monumenter efter Firenze. især Tekirdag Tyrkiets vigtigste industrielle centrum. Der er en havn, en jernbane, en motorvej. Må Thracian ligge og ros Allah. "

At sige, at regionen har en stor fordel, sagde Hisarcıklıoğlu, at Thrakien er porten til Europa, og at den er tæt på en rig befolkning på 500 millioner. Hisarcıklıoğlu meddelte, at Thrakien vil være centrum for verdens handel. "Den historiske silkeveje bliver centrum for både land og jernbaner. Vores stat er Asien-Europa linje med jernbaner og broer. (Baku-Tbilisi-Kars jernbane, 3 bro, Çanakkale bro, Marmaray osv.) Thrakien bliver det center, der bærer hele lasten på London-Beijing linje. Thrace giver ret til alle disse investeringer. Se, jeg giver dig et nummer. Da den globale krise, Tyrkiets eksport steg sidste år 8 8%. Men i samme periode steg Thrace sin eksport med% 56. Dette blev gjort af erhvervslivet, der fyldte denne hal. Jeg lykønsker jer alle sammen. Jeg er stolt af at være fra Edirne. Jeg siger ikke dette som et protektion. Sidste år protesterede regninger faldt arttı.edirne fuld 22 15% i% i Tyrkiet. Når vi sammenligner januar til januar i år Mængden af ​​checks er steget 30% i Tyrkiet, Edirne, fuld af 20% fald. Edirneli er loyal over for hans ord, loyal over for hans gæld. Så jeg fortæller dig med Edirne, at gøre forretninger med Thrace taber ikke bagud. Giv mig dine ting, får du ikke mine penge eller ikke? Maz

-TOBBs investeringer i Thrace

Hisarcıklıoğlu meddelte, at de har lavet store investeringer i Edirne og Thrace i området 3. Vi har gjort dem til de mest moderne og sikreste porte i verden. De Forenede Nationer registrerede dette. Han viste vores projekter som rollemodeller til hele verden. Vi løste problemet med transportsektoren ved at lave Kapıkule Truck Park. Vi har sat en stopper for forældede billeder. For det andet gjorde vi en stor investering i historie og turisme: vi dækkede vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne til Selimiye-moskeen, en af ​​de største værker af vores historie. Vi har brugt omkring 1,5 millioner pund til Selimiye. Nu etablerede vi Selimiye Foundation. Forhåbentlig efter det har vi taget alle udgifterne til denne forfædre arvestykke som fællesskab. Vi arbejder sammen med vores guvernør, borgmester. For det tredje gjorde vi store investeringer i uddannelse: Vi byggede en grundskole, en gymnasium og en fakultet i vores byer i Thrakien. Nu skal vi begynde at bygge en anden gymnasium. Selvfølgelig gjorde vi alt dette i samarbejde med vores Chamber and Commodity Exchanges. Vi gjorde det i enhed. Jeg takker oprigtigt dem alle for denne forståelse. "

-Statsstøtte til de spørgsmål, der kræves af erhvervslivet

TOBB Præsident Hisarcıklıoğlu udtalte, at det ikke kan være en glat økonomi, men at det er glædeligt at have en forståelse. Hisarcıklıoğlu sagde, at de har arbejdet tæt sammen med finansministeriet i den seneste periode og tilføjede: "Der var spørgsmål, vi har krævet i årevis på vegne af erhvervslivet. Men vores minister, 16, løste dem alle under det månedlige ministerium. Han lavede store reformer. Det er derfor, jeg siger ikke til ros maz han går ikke bolden. Gider Jeg vil blot give et par eksempler: Virksomhederne er blevet forenklet. KGF-kapacitet blev forhøjet til 250 milliarder pund. Vi sagde, at der er et stort behov for at strukturere skatteforpligtelser i den urolige periode. Da han modtog vores anmodning, gav han en ordre, der gjorde os alle komfortable. Omfanget af stempleskatten blev indsnævret. Der var et problem med momsrefusion. Vi ville kræve det i årevis for at fremskynde det. Det var en salve til såret. Vi sagde markedet blev kontraheret. I de forbrugsorienterede sektorer gjorde det øjeblikkelige skattelettelser i boliger. Vi har krævet den skat, vi har bedt om i år, så vi kan lave rabat til den faste betaler.

Vores minister gav også den gode nyhed om det for nylig. Statens bidrag til beskæftigelse. (første 3 månedsløn + skat + præmiestat), så (giv netto løn, skat + SSI-præmie fra staten) Dette er en fantastisk forståelse. Jeg vil gerne takke ham på vegne af det tyrkiske erhvervsliv. "

Reaktion til Holland

TBB Formand M. Rifat Hisarcıklıoğlu reagerede også stærkt på Nederlandene, som ikke gav udenrigsminister Mevlüt Çavuşoğlu tilladelse til at lande og forhindre Fatma Betül Sayan Kaya, ministeren for familie- og socialpolitik. Hisarcıklıoğlu udtalte, at han stærkt fordømte denne holdning og sagde: "De, som lærer demokrati til verden, må først se fremad. bragte kritik fra pressefriheden i Tyrkiet på den ene side af dem forklarede, hvordan man laver en hånd. Vi fordømmer kraftigt ..

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar