Præsident Albayrak deltog i Thrace Region Load Center møde

Præsident Albayrak Thrakien Region Cargo Center deltog i mødet: Thrakien tyk Agency Board Medlem af Tekirdag Metropolitan borgmester Kadir Albayrak Trakya Development Agency for Republikken Tyrkiets statsbaner med Thrakien Region Load Central Railway Transport deltog i mødet om det arbejde, der udføres på Integrationssystem.

Thrace Development Agency's bygning og Thrace Development Agency's generalsekretær Mahmut Sahin samt TCDD 1 Regional Manager Nihat Aslan, viceadministrerende direktør Nihat Meriçli og 1. Regional moderniseringschef Yılmaz Acar var også til stede på mødet, hvor spørgsmålet om at tage jernbane til organiserede industrielle zoner blev drøftet.

Med denne undersøgelse sigter det mod at øge virksomhedernes konkurrenceevne ved at levere transportfaciliteter til virksomheder ved at tage jernbane til organiserede industrielle zoner i regionen.

Med hensyn til dette spørgsmål, Republikken Tyrkiet statsbaner 1. Som et resultat af møderne og konsultationerne med det regionale direktorat; TCDD'nin-investering i regionen, så længe efterspørgslen ser varm ud. For at realisere denne investering evalueres kravene fra organiserede industrielle zoner.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar