Bygningscenter Østafrika med jernnet

Yapı Merkezi bygger Østafrika med jernnet: I Østafrika, hvor Yapı Merkezi forpligter sig til byggeri, blev grundlæggelsen af ​​det 4 km lange Tanzania Darussalam-Morogoro Railway Project, der forbinder landet med hinanden, lagt.

Yapı Merkezi, der opererer inden for transport, infrastruktur og generel kontrahent, og Joint Venture Group med Mota-Engil fra Portugal, bygger den hurtigste jernbanelinie i Østafrika.

Grundlaget for Darussalam-Morogoro-jernbaneprojektet i Tanzania, som er værd at omkring $ 1,1 milliarder; Præsident i Tanzania John Pombe Joseph Magufuli, minister for arbejde, transport og kommunikation i Tanzania Game Maker M. Mbaraw Republikken Tyrkiet, Jasmine Darussalam ambassadør Eralp, næstformand for bestyrelsen i Yapi Merkezi Insaat blev lagt i en ceremoni med deltagelse af Erdem Arıoğlu.

Den første del af 1.224 km-linjen er den mest kritiske del af 205 km-projektet. Når 5-linjen er færdig, vil den forbinde Uganda, Rwanda, Den Demokratiske Republik Congo og Tanzania og samtidig åbne Østafrika til Det Indiske Ocean.

205 VIL LENGDE

Inden for rammerne af projektet skal konstrueres som omdrejningstast; Mellem Darussalam og Morogoro vil designhastigheden 160 km / h blive bygget 205 km enkeltlinje, alle jernbanes konstruktion, infrastrukturbyggeri, jernbanelægning, signalering, kommunikationssystemer, reservedelsforsyning, elektrificering og personaletræning.

I løbet af det månedlige 30-projekt vil der blive udgravet i alt 33 millioner kubikmeter; 96-enheder 6.500-målerbroer og overkørsler, 460-culverts, 6-stationer og reparationsvedligeholdelsesværktøjer vil blive bygget.

BUILDING CENTER 3

Yapı Merkezi, som har arbejdet inden for transport, infrastruktur og generel entreprenør siden 1965, gennemførte 2016-kilometerbanen og 3-jernbanesystemet på 2.600-kontinentet ved udgangen af ​​41.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar