Eyüp - Bayrampaşa Rail System Line og Esenler Nostalgic Tram Project Consultancy Services

Eyüp - Bayrampaşa Rail System Line og Esenler Nostalgic Tram Project Consultancy Services

2017 / 33897 med EKAP-nummer RayHABER Udbuddet om konsulenttjenester for Eyüp - Bayrampaşa Rail System Line og Esenler Nostalgic Tram Project blev afgivet på 11.03.2017: 10: 00. Eyüp - Bayrampaşa Rail System Line og Esenler Nostalgic Tram Application Final Project Services (ca. 6 km) til konsulenttjenesten, kandidater med tilstrækkelig erfaring opfordres til at indsende en prækvalifikationsansøgning.

De tilbudsgivere, der vil blive opfordret til at afgive bud, vil blive tilbudt af visse bydende i overensstemmelse med bestemmelserne i afsnittet 4734 i loven nummereret 5 af de bydende med deltagelse af de bydende, der vil blive opfordret til at afgive deres bud ved at angive dem i henhold til kriterierne i prækvalifikationsspecifikationen. I henhold til disse betingelser er de virksomheder, der byder på bud:

1) Yüksel Proje, Metro İstanbul og WSP
2) Idom Consulting
Prota - Syntagma
4) Vandstrukturering
5) Arup - Ove Arup

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar